Vidin sin je izgubio traktorčić: 'Maleni David je tužan i plače'

Očito je netko na dočeku Domagoju Vidi u Donjem Miholjcu na sigurno 'spremio' traktorčić koji je bio poklon Vidinu sinu Davidu. U potragu se odmah uključila i TZ Donji Miholjac. Čini se da je igračka pronađena...
Vidi originalni članak

Nakon završetka programa dočeka Domagoja Vide na pozornici je ostao crveni traktorčić s brojem 21, koji je bio poklon njegovom sinčiću Davidu. Zadnje je viđen na pozornici prilikom raspremanja opreme oko 23.30 te je nakon toga nestao, napisala je na svom Facebook profilu Turistička zajednica Donji Miholjac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jedan od upečatljivijih detalja na spektakularnom dočeku Vidi u njegovu Miholjcu svakako je bio upravo osmijeh malenog Davida kad je ugledao poklon koji su mu pripremili sugrađani, traktorčić u bojama Vatrenih s brojem koji njegov otac nosi na dresu. David nije skidao osmijeh, a u kombinaciji sa šeširićem doista je izgledao kao pravi mali Slavonac. No nestanak traktorčića prilično ga je rastužio.

- Maleni David je jako tužan i plače te ovim putem molimo građane ukoliko imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva - piše na stranici TZ Donji Miholjac.

DOČEKALI SVOG JUNAKA Fešta u Miholjcu: Vidina Ivana 'rasturala' je na bubnjevima...

U moru negativnih komentara istaknuo se jedan koji će razveseliti Davida.

'Traktor sam jutros pronašla u dvorištu dječjeg vrtića Pinokio, vjerojatno ostavljen tijekom noći. Na sigurnom je', napisala je jutros jedna sugrađanka u komentaru na Facebook objavu.

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Idi na 24sata
Komentari (26)
 • 2 x general

  mali harambaša, pravi je klinac!!

  19. 7. 2018,   08:55
 • ElimGarak

  Presladak je

  19. 7. 2018,   08:55
 • killer_4

  Davidov dida je bio špica, tata mu je stoper..od Davida očekujemo da bude vezni igrač naše reprezentacije :) :)

  19. 7. 2018,   08:56
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.