To je to što me zanima!

Detalj koji je oduševio navijače: Milijunaš, a koristi stari iPhone

'Najbolji nogometaš svijeta, trostruki uzastopni osvajač Lige prvaka, finalist SP-a i osvajač Fifine nagrade za najboljeg nogometaša SP-a Luka Modrić još uvijek koristi iPhone 5s'
Vidi originalni članak

Braće i sestro, najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić još koristi mobitel iPhone 5s. Nemojte se ubiti kako biste impresionirali nekoga, napisao je jedan nogometni fan na Twitteru uz fotografiju na kojoj se vidi kako Luka Modrić na londonskom izboru za najboljeg igrača svijeta razgovara na po mnogima već zastarjeli model iPhonea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ne i za Luku. Njegova skromnost godinama već oduševljava sve njegove obožavatelj, a fotografije koje su na društvenim mrežama procurile nakon Fifina izbora samo su potaknule obožavatelje da se raspišu o Lukinoj skromnosti iako nije sigurno da se radio o njegovu mobitelu.

- Najbolji nogometaš svijeta, trostruki uzastopni osvajač Lige prvaka, finalist SP-a i osvajač Fifine nagrade za najboljeg nogometaša SP-a Luka Modrić još uvijek koristi iPhone 5s. A neke djevojčice koje još nisu završile osnovnu školu traže svoje roditelje da im kupe iPhone 7 - napisao je drugi.

I doista, Luki ne trebaju ni najskuplji automobili, prenaglašene tetovaže po cijelom tijelu ili glupiranje na društvenim mrežama da bi zadivio navijače. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

Idi na 24sata

Komentari 205

  • DimitrijeSinger 13.10.2018.

    Koristi stari iPhone koji na ekranu ima sat. Ali zato na ruci nosi zlatni Rollex koji košta kao 50 najnovijih iPhonea. Ili se možda ne sjeća da ima sat na mobitelu. Dajte najte ljudi.

  • goodfellas 27.09.2018.

    kad ces u zatvor lukica?

  • Perica12 27.09.2018.

    Skroman? Da je skroman vozio bi se u Škodi i nebi zamračio porez. Prije bih rekao da se jedva naučio na taj, pa što će da mijenja i opet prođe muku. Smeta mi što se njegovo neosporno nogometno umijeće miješa sa karakterom. Netko može biti totalni gad pa opet biti vrhunski muzičar, košarkaš, glumac itd. Jedino ako nije u pitanju to što je naš pa onda automatski mora biti pošten, domoljub, skroman, vjernik itd. Tu priču ne pušim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare