To je to što me zanima!

Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...

Dva dana uoči utakmice u prodaji je ostalo još samo nekoliko tisuća ulaznica pa bi Maksimir mogao biti rasprodan, a to, u kombinaciji s otvorenim jugom znači više od 30.000 ljudi
Vidi originalni članak

Pobjedom nad Šahtarom u četvrtom kolu Lige prvaka u srijedu na Maksimiru, uz pobjedu Manchester Cityja nad Atalantom u Milanu, Dinamo bi osigurao proljeće u Europi drugu sezonu zaredom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Interes navijača je ogroman, već prvog dana prodaje (subota) rasprodane su cijela zapadna i istočna tribina, a potom je planula i donja sjeverna tribina pa je u prodaji ostalo još nekoliko tisuća ulaznica za tribine sjever gore i - jug.

Oni koji su propustili osigurati ulaznicu u prvom valu, dakle, još to mogu učiniti, a Dinamo je u ponedjeljak objavio kako u prodaju pušta ulaznice i za južnu tribinu, inače namijenjenu gostujućim navijačima.

Prodaja ulaznica za tu tribinu na blagajnama kraj stadiona i internetu počela je u srijedu u podne. Cijena je, kao i za sjevernu tribinu, 120 kuna u pretprodaji do utorka, a u srijedu, ne bude li sve rasprodano, raste na 150 kuna.

TKO JE JOŠKO GVARDIOL? Veliki je fan Virgila van Dijka, a još s 15 godina odbio je Inter!

Naime, navijači Šahtara nisu iskazali veliko zanimanje za dolazak u Zagreb pa su "modri", u dogovoru s policijom, odlučili dodatno proširiti kapacitet za domaće navijače, a Ukrajince smjestiti na južni dio zapadne tribine.

To znači da bi u srijedu oko 21 sat, kad krene lopta s centra, na Maksimiru moglo biti više od 30.000 ljudi.

Veličanstven ugođaj moglo bi pokvariti vrijeme. Bolje rečeno, nevrijeme. Jer prognostičari za srijedu navečer najavljuju oluju koja bi trebala doći sa zapada. Nadamo se da će ipak pričekati da utakmica prođe. U svakom slučaju, idete li na utakmicu, ponesite kabanicu. 

Temperatura zraka trebala bi biti između 10 i 12 stupnjeva, dakle neće biti prehladno. A budu li dinamovci igrali dobro, nikakve vremenske nepogode neće pokvariti ugođaj.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • potras 06.11.2019.

    Jesi ti siguran da si u ZG , da nisi u Velikoj Gorici ?!

  • kisni oblaci 2 04.11.2019.

    Malo kiše, i kiša golova u Šahtarovoj mreži nikakav problem. Ajmooo

  • 04.11.2019.

    Nije mi jasno zašto se sjever gore nikad ne proda?Očito je da nije zbog sigurnosti inače ju nebi prodavali.Bilo bi onda više navijača a ne samo gledatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare