To je to što me zanima!

Dobrodošli natrag, Barakude: Prva bronca s Eura stigla kući

Naši brončani vaterpolisti vratili su se s Europskog prvenstva u Španjolskoj gdje su u borbi za treće mjesto pobijedili Italiju. Prvo je to europsko postolje naše reprezentacije još od 2010. godine
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija sletjela je u zračnu luku dr. Franjo Tuđman u Zagrebu!

Naši brončani vaterpolisti vratili su se s Europskog prvenstva u Španjolskoj gdje su u borbi za treće mjesto pobijedili Italiju. Prvo je to europsko postolje naše reprezentacije još od 2010. godine i Europskog prvenstva u Zagrebu kada smo osvojili zlatnu medalju.

Također, ovo je prva brončana medalja s Europskog prvenstva naše reprezentacije.

- Osjećaj je lijep. Dobar. Mislim da smo napravili lijep rezultat. Osvojili smo brončanu medalju na jedan dominantan način u toj utakmici. Uspjeli smo se podići nakon poraza u polufinalu od Srbije. Čestitam igračima koji su vrhunski odigrali cijeli turnir. Nastavljamo s nizom osvajanja medalja za hrvatski sport i vaterpolo - rekao je izbornik Ivica Tucak pa dodao:

- Mi smo ovaj rezultat ostvarili bez najboljeg igrača svijeta - Sandra Sukna. To nitko nije spomenuo, nije ni trebao, jer njega trenutno nema, ali vratit će se i onda ćemo biti puno jači.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mrki Medo 30.07.2018.

    Bravo dečki!

  • Judita👥 30.07.2018.

    Bravo momci.

  • arow 30.07.2018.

    Mislim da je vrijeme da ovaj trener ode,ovo nije uspjeh,s nekim drugim trenerom bi uzeli zlato

Komentiraj...
Vidi sve komentare