To je to što me zanima!

Drama u Kanadi! Vettel stigao do 54. pole positiona u karijeri

Svih šest prvih vozača imalo je priliku za najbolje startno mjesto u ovim nevjerojatnim kvalifikacijama. Hamilton je u posljednjem pokušaju čak bio i najbrži, ali je nekoliko puta tijekom kvalifikacija blokirao kotače
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel u Ferrariju startat će s najbolje startne pozicije u sutrašnju utrku za VN Kanade. Društvo u prvom startnom redu pravit će mu Mercedesov Valtteri Bottas, a svoju priliku sa trećeg mjesta tražit će Max Verstappen u Red Bullu, piše gp1.hr.

Četvrto mjesto zauzeo je Lewis Hamilton, a treći startni red zauzeli su Kimi Raikkonen i Daniel Ricciardo.

Svih šest prvih vozača imalo je priliku za najbolje startno mjesto u ovim nevjerojatnim kvalifikacijama. Hamilton je u posljednjem pokušaju čak bio i najbrži, ali je nekoliko puta tijekom kvalifikacija blokirao kotače. To ga je i koštalo pole positiona.

Sedmi će u sutrašnju utrku startati Renaultov Nico Hulkenberg, a osmi Esteban Ocon u Force Indiji. Peti startni red zauzeo je drugi Renault-Force India par, Carlos Sainz i Sergio Perez.

Utrka kreće u nedjelju u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Kuco11 10.06.2018.

    McLaren .... Kad ces ponovo na stare staze ....

  • Budni 10.06.2018.

    Opaaaaa, Sada se javljaju i Ferarijevci? No na kraju bude opet vaš Vettel 4!A zna se ko bude prvi!

  • Ahahaha_4 09.06.2018.

    kakav im je to štit ispred nosa ? našta liči ta f1 danas...brate mili, ružan dizajn...a bruje ko nabrijani mikser...veze to nema s nekadašnjom formulom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare