To je to što me zanima!

Epic Brozo, ljudino! Marcelo je donirao knjige djeci u Nuštru

Marcelo Brozović donirao je udžbenike za učenike do četvrtog razreda područne škole u Općini Nuštar, a komentari na objavi na Facebooku jasno otkrivaju koliko to ljudima u Nuštru znači
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u dogovoru s načelnikom Općine Nuštar, Hrvojem Drinovcem odlučio je donirati udžbenike za učenike od prvog do četvrtog razreda Područne škole Cerić, objavili su na službenim stranicama Općine Nuštar.

Sramežljivo, nenametljivo, uostalom, kakav je i Epic Brozo, na službenim stranicama općine pohvalili su se donacijom sjajnog hrvatskog reprezentativca, a donacija će posebno razveseliti roditelje.

'Sve informacije o načinu realizacije ove donacije za roditelje školske djece pratite u sljedećim danima na Facebook stranici Općina Nuštar i web stranici Općine Nuštar! HVALA MARCELO', pišu na stranici, a komentari ispod Facebook objave sve govore:

'Bravo, Marcelo. Da, i to je srce vatreno!'

'Svaka čast, ponos naše Hrvatske.'

'Kapa do poda.'

Idi na 24sata

Komentari 62

  • tukinjo 19.07.2018.

    Kako se covjek promijeni cim odraste i uozbilji se..bravo majstore

  • 19.07.2018.

    Postovana redakcijo 24.sata,ova objava je za naslovnicu i da stoji više dana

  • 19.07.2018.

    Hvala Brozoviću,učinio si veliku stvar,sva sela u Slavoniji su na koljenima,o firmama da i negovorim,ovo je projekt Slavonija a ne što ovi na vlasti rade,pozdrav iz Slavonije

Komentiraj...
Vidi sve komentare