To je to što me zanima!

F1 vozač jedva je izvukao živu glavu: Strašan sudar Ericssona

Šveđanin se pridigao iz kokpita i stao na noge dok su mu ususret hrlili liječnici. Odvezen je u bolnicu na dodatne pretrage koje su pokazale da je prošao bez ozljede
Vidi originalni članak

U subotu u 15 sati počinju kvalifikacije za Veliku nagradu Italije. Hamilton je najavio brzinu Ferrarija i poručio da je momčad 'propetog konjića' favorit za pole poziciju. Možda čak i za 1-2 na gridu.

Nema sumnje da će Ferrari dati sve od sebe da na domaćem terenu pokaže dominaciju, no pitat će se nešto i Hamiltona, koji, povijest nam govori, i kad ne ide nekako iznenadi.

Sebastian Vettel u tom je duhu bio najbrži na posljednjem slobodnom treningu uoči kvalifikacija. Nijemac lovi 17 bodova zaostatka u utrci za svoj prvi naslov nakon 2013. godine, peti ukupno.

Kimi Raikkonen bio je drugi dok je Hamilton bio treći. Britanac je dosta griješio i nije uspio odvesti svoj realni najbrži krug. Nekoliko puta išao je dosta široko na drugoj šikani i gubio vrijedne stotinke. Tek treba vidjeti pravu brzinu Mercedesa na današnjim kvalifikacijama.

A slobodni trening obilježila je teška nesreća Marcusa Ericssona, koji je izgubio kontrolu nad bolidom te se zabio u zaštitnu ogradu.

 

Šveđanin se pridigao iz kokpita i stao na noge dok su mu ususret hrlili liječnici. Odvezen je u bolnicu na dodatne pretrage koje su pokazale da je prošao bez ozljede.

Dobio je novu šasiju i normalno će započeti kvalifikacije.

VIDI OVO! 15 zabavnih činjenica o nogometu!

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 01.09.2018.

    pravo čudo da je ostao ziv danasnje f1 je sigurna da se to desilo prije 20 godina ne bi dobro prošao, monza je uz meksiko najbrza staza u kalendaru

  • dados 01.09.2018.

    Meni je katastrofa na 0:16 kako redari uz stazu ne reagiraju nego stoje kao ukopani. Na američkim utrkama iste sekunde trče prema vozilu i spašavaju vozača.

  • kažemja 01.09.2018.

    Kakva besmislena usporedba ! Fornula 1 i nogomet . Smješno , da ne kažem nešto drugo.I još toliko pluseva ! Za što ? Niti je duhovito niti ima ikakvog smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare