To je to što me zanima!

Francuzi tvrde: Schumacher je u kolicima i često plače...

Sedmerostruki prvak Formule 1 Michael Schumacher i dalje se oporavlja od ozljede koju je zadobio na skijanju prije skoro pet godina, a njegova obitelj navodi kako često plače kada vidi prirodne ljepote koje ga okružuju
Vidi originalni članak

Novosti oko zdravstvenog stanja Michaela Schumachera strogo su čuvana tajna. Rijetko kada u javnost izlaze detalji vezani uz njegov oporavak nakon teške nesreće koju je doživio u prosincu 2013. godine na skijanju. 

Nakon te nesreće, slavni vozač Formule 1 bio je u induciranoj komi šest mjeseci, a njegova obitelj samo bi ponekad obavijestila javnost o njegovom zdravstvenom stanju. 

A sada je, prema navodima francuskog Paris Matcha, blizak rođak Michaela javnosti otkrio kako Schumacher ne može samostalno hodati, ali da je svjestan svega. 

- Svjestan je svega. Kada ga u kolicima dovedu do prozora i kada ugleda predivnu panoramu koja ga okružuje, Michael često plače - rekao je Schumacherov rođak. 

Osim njega, oglasila su se još dva člana Michaelove obitelji koja navode kako je vrlo ohrabrujuće to što legenda Formule 1 još uvijek pokazuje emocije.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • VinkaFranjčić 31.08.2018.

    Legenda ali sve bla,bla bla rekla kazala nista suvislo sve za citanost a konkretno nista ,bas nista sumnjam da je on nakon svega uopće svjestan icega !

  • MarkecSmotanec 26.08.2018.

    Razumijem sve ali 5 godina sakrivati čovjeka kojeg su pratili milioni diljem svijeta i mnogi bi tom istom čovjeku dali bezuvjetnu podršku jer im je bio neki idol u sportu a vjerojatno ako Michael ima imalo svijesti sigurno bi mu bilo drago vidjeti tu podrsku.... Uglavnom nešto tu smrdi, pogotovo njegova obitelj koja sve skriva.

  • MinePi 25.08.2018.

    I to je napredak, nakon sto su ga skoro pokopali. Zelim mu brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare