Gotovo je: Ana Jelušić odlučila je završiti skijašku karijeru...

Hrvatska skijašica Ana Jelušić sa samo 25 godina završava skijašku karijeru. Simpatična Riječanka kroz dugi niz godina vodila je tešku borbu sa astmom
Vidi originalni članak

Godinu dana nakon što je u suzama objavila da će zbog nemalih problema s astmom pauzirati cijelu sezonu, po onome što se moglo čuti od ljudi njoj bliskih, Ana Jelušić bi u subotu mogla objaviti da završava natjecateljsku karijeru.

Srećom, 25-godišnja Riječanka pronašla je sadržaje koji joj ispunjavaju život, a to su i rad za Svjetski skijaški savez (FIS), kao i građenje dužnosničke karijere.

Skijati je naučila s dvije godine, natjecati se počela sa šest, a u Svjetskom kupu debitirala je s 15. U karijeri je izborila dva postolja u Svjetskom kupu te četvrto mjesto na SP-u.

Nažalost, Ana nije imala sreće sa zdravljem, dogodila joj se psihosomatska bolest koja se ne može izliječiti već samo kontrolirati.

Idi na 24sata
Komentari (49)
 • Lajava

  Podržavamo odluku, ali šteta ! Živila Ana i želimo ti što brži oporavak!

  13. 4. 2012,   20:28
 • MajaDoJaja

  Nakon Jane, ode nam i Ane :(....Obožavam i pratim skijanje od kada znam za sebe i poručujem pojedincima, koji podcjenjuju Aninu karijeru,da se blamiraju komentirajući nešto u šta nisu upućeni! Ana je jednu cijelu sezonu bila u prvoj jakosnoj skupini ...

  13. 4. 2012,   21:05
 • tomas9d

  prava lepotica

  13. 4. 2012,   20:54
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.