To je to što me zanima!

Grdi je sad naš! Bad Blue Boysi oduševili obradom velikog hita

Grdoviću su otkazali 'Bilu noć' u Kölnu jer su mu zamjerili druženje sa Šukerom i Vrbanovićem na SP-u. U Zagrebu ga - obožavaju! Na utakmici Futsal Dinama obradili su njegov hit 'Za ljubav ja dao bih sve'
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo, klub koji su osnovali navijači i koji uspješno posluje po modelu 'jedan član - jedan glas', za što se godinama Bad Blue Boysi bore u 'velikom' Dinamu, priredio je još jedan spektakl na Šalati, koja postaje kultno mjesto za ovakve priredbe kluba koji je vjerojatno jedini samoodrživ sportski kolektiv u Hrvatskoj.

VIDEO Futsal Dinamo 'zapalio' Šalatu: U spektaklu pao Panathinaikos

Priča je počela 2012., priča koja je imala primjese bajke, ali san je postao stvarnost i Futsal Dinamo je praktički od nule došao do prve lige i profilirao se kao jedan od najboljih futsal klubova u Hrvatskoj.

Na Šalati je bilo spektakularno i emotivno, tisuće navijača na tribinama i oproštaj od prerano otišlih Čuljka, Capara i mladog Kadrnku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Od prve do zadnje minute pjesma nije stala, Grci su bili impresionirani, a na repertoaru je bio i Mladen Grdović, zadarski 'grdelin' i simbol Hajduka na čijim se utakmicama redovito pušta ona legendarna 'Dalmatinac sam'.

Bilo je upitno hoće li se i dalje puštati.

POTRESEN JE Hajduk se odrekao Grdija: Srce mu plače, slomljen je, ne spava

Naime, dio Hajdukovih navijača zamjerio je Grdoviću posjet reprezentaciji u Rusiji i druženje sa Šukerom i Vrbanovićem pa su mu nedavno otkazali nastup na 'Biloj noći' u Kölnu. Šuškalo se i kako bi mogli maknuti njegove pjesme uoči Hajdukovih utakmica, a to bi slomilo Grdija koji je veliki navijač Hajduka.

No iz Hajduka kažu kako su njegove pjesme godinama dio hajdučke tradicije te da će se i dalje izvoditi na Poljudu. I ne samo na Poljudu. Bad Blue Boysi obradili su Grdovićev hit 'Za ljubav ja dao bih sve'.

U obradi Dinamovih navijača to je naravno zvučalo ovako: 'Za Dinamo ja dao bih sve'.

Priznat ćete, zvuči zaista sjajno...

VIDI OVO! 10 zanimljivosti koje niste znali o Ivanu Rakitiću!

VIDEO: ZA DINAMO DAO BIH SVE

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Prstupak 13.09.2018.

    Trebali su i naši hajduuci osnovati ovako neki futsal malonogometni klub i igrati se vođenja kluba a ne preuzimati Hajduk. Hvala bogu da ovo nisu gazde Dinama. Ovako smo svi zadovoljni.

  • unodinoi 13.09.2018.

    alo novinarčiću otkrio si toplu vodu, pjesma je obrađena prije 10 godina.

  • TomislavHabijanić 12.09.2018.

    Kasnite bar 10 godina sa ovim otkricem o obradi pjesme!

Komentiraj...
Vidi sve komentare