Dina je ipak odustala: Splitska vrata su ju izmorila, teško diše

Cilj joj je bio isplivati rutu koju je 1975. godine savladao legendari Veljko Rogošić. Tijekom maratona ju je pratila njezina mama na brodu, kao i GSS za slučaj da se nešto ne dogodi
Vidi originalni članak

Milju i pol ispred splitske rive Dina se popela na broda i odustala od maratona. Kako saznajemo, nije više mogla pravilno disati, a puno energije potrošila je u Splitskim vratima gdje ima puno morskih struja koje su ju izmorile. 

Ovo je prvi put da je odustala od maratona 

Pratio ju i GSS 

Najpoznatija hrvatska daljinska plivačica Dina Levačić pliva od Visa do Splita. Put koji planira otplivati iznosi 54 kilometara.

Start je bio u četiri na viškoj rivi, a cilj je na splitskoj rivi, gdje joj spremaju veliki doček. Maraton je zahtjevan, no ne koliko neki drugi koje je isplivala, kao ni oni koje tek planira isplivati.

Nakon 11 sati plivanja Dina je ušla u Splitska vrata. Pridružili su joj se Pero Matić i Deni Marinković, daju joj tempo. Dolazak u Split planiran je u 20 sati.

Dina želi isplivati rutu koju je 1975. godine savladao legendarni Veljko Rogošić. 

Tijekom maratona Dina će piti energetske i proteinske napitke, a s broda u pratnji dodavat će joj ih mama.

Tu je i GSS, koji Dinu prati u stopu u slučaju da se nešto, ne daj Bože, dogodi.

Idi na 24sata
 
Komentari (64)
 • Demetra

  Svaka čast curi, ali zbog čega je ona "heroina"??? Pišete gluposti! Pliva za svoj gušt i da sebi nešto dokaže, kakav je to herojski čin? Nije da je spasila nekoga iz vatre ili mora i pritom riskirala vlastiti život! Ili ...

  28. 7. 2018,   15:11
 • Wayne_Gretzky

  Jalni hrvati, seru protiv cure koja nesto radi u zivotu i nije na teret drustvu, a slikaju se s ivom sanaderom

  28. 7. 2018,   15:45
 • RodijakJozo

  Heroina.....??????????????? pa znate li vi šta je heroj ? Evo je Dina morala ovo napravit, napalo je more i šta će jadna morala je skočit u more i plivat. Baš je heroj.

  28. 7. 2018,   14:07
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.