To je to što me zanima!

Hrgović: Dovedite mi bilo koga, borba na Poljudu ili Maksimiru!

Sva imena koja postoje na svijetu, što se mene tiče ja sam spreman na sve, tko god oni dovedu, ne bojim se nikog i ne respektiram nikog, rekao je Filip Hrgović nakon što je sredio Amira Mansoura u Areni
Vidi originalni članak

Filip Hrgović sredio je 20 godina starijeg Amerikanca Amira Mansoura nakon tri runde. Moćno izdanje, kanonada udaraca sa svih strana zadesila je bivšeg zatvorenika kojeg se u zagrebačkoj Areni nije ništa pitalo.

VIDEO

Nošen publikom i omiljenom mu pjesmom 'Geni kameni' u izvedbi Marka Perkovića Thompsona uživo, Hrga je razorio Mansoura i slavljenički povikao iz ringa nekoliko puta:

- Iznad svih Hrvatska!

Potom je rekao:

- Ljudi, hvala vam svima na ovim nevjerojatnoj podršci. Nadam se da vas nisam razočarao - skromno je otvorio pa zaradio ovacije dvorane.

- Molim vas jedan veliki pljesak za Amira Mansoura koji je strašan ratnik koji je dao sve od sebe. Poštovanje - naklonio se poraženom Hrga.

- Moram se zahvaliti svim svojim ljudima, mom timu, hvala timu Sauerland koji je ovo sve organizirao i koji me prati u profesionalnoj karijeri - rekao je Hrgović pa dodao:

- Veliko hvala gradonačelniku Milanu Bandiću, ne znam je li ovdje. Ako je tu, neka dođe gore Hvala mu za centar koji je izgradio u Sesvetama - rekao je Hrga.

- Nisam ga ni podcijenio ni precijenio - rekao je Stipi Božiću na ulasku u studiju koji je u emisiji uoči borbe rekao kako je Hrgoviću dao takav savjet.

ISPUNIO MU ŽELJU Ludnica uoči Hrgovićeva meča: Thompson pjevao Gene kamene

Po dolasku u studio RTL-a rekao je:

- Dobar pojas za početak, ne znači mi on toliko, želim onaj pravi, sve svjetske pojase. Znači mi puna Arena, mog grada u kojem sam rođen. To me ispunilo emocijama, to je najbitnije. 

Rad nogu mu je bio sjajan.

- S Igorom Čordašem sam popravio rad nogu, boksa se s nogama i glavom i još nečim, a neću biti prost. Prirodno mi to dođe kad je protivnik opasan.

Bilo je napeto za njegovu obitelj i djevojku.

- Oni su u stresu već tjednima, mama nije ni došla na meč. Mama sve je dobro, pozdravljam te - rekao je Filip.

Tko bi bio idealan sljedeći protivnik, kog želi?

- Sva imena koja postoje na svijetu, što se mene tiče ja sam spreman na sve, tko god oni dovedu, ne bojim se nikog i ne respektiram nikog.

A gdje bi se volio boriti sljedeći put?

Poljud i Maksimir, to je moja želja, boriti se za svjetsku titulu, gdje god bude, bit će spektakl i bit ću sretan ako iduća borba biti u Hrvatskoj.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 127

  • bonecrusher 11.09.2018.

    Starac....hmmmm....uopće se ne radi o godinama. To je bio neravnopravan meč - Hrga je za glavu viši, puno dužih ruku, teži, pa još i 20 god. mlađi...Da je taj "starac" bio bar istih fizičkih predispozicija, ne bi bio prekratak i da je Hrgu pogodilo onih nekoliko fulanih krošea, ne bi mu bilo lako...A liči na Holyfielda...no da je u ringu bio "pravi" Holyfield, koji je još 10 god stariji, ne bi Hrgi bilo lako....Ovaj je jednostavno star ali neiskusan....talentiran je i ako tako nastavi, do 60. će nešto i postići.

  • petar8 09.09.2018.

    Moj hrga nemoj se toliko bahatit,pa pobjedio si djedicu od 46 godina...hahaha...neznam sto mi je tuznije i jadnije,onaj thompson u ringu ili one daske koje odzvanjaju polupraznom dvoranom. Kao da su slagali binu za koncert nekog djecjeg festivala u nekoj zabiti

  • Ivan023 09.09.2018.

    Koji komentari.Da bi dosa na listu 15 najboljh boraca mora odraditi 6 borbi.Izazivaci se sami javljaju,a Hrgovic nije kriv sto se javija starac( koji je tehnicki jako dobar boksac)jer drugi nisu htjeli sa njim borbu.Ovako se stjece iskustvo za napad na titulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare