To je to što me zanima!

'Hrvatski Verstappen' Martin Kodrić potpisao je za McLaren!

Mladi hrvatski automobilist Martin Kodrić potpisao je za ugledni McLaren te će od sljedeće sezone biti tvornički vozač ovog automobilskog diva koji ima momčad i u Formuli 1. Zovu ga novim Verstappenom
Vidi originalni članak

Sada je službeno! Najveći korak u mojoj karijeri upravo se dogodio. Postao sam tvornički vozač McLarena! Jako sam sretan i zahvalan što sam dobio ovu priliku, a uopće ne sumnjam da nas čeka odlična budućnost. Neka igre počnu, napisao je hrvatski automobilist Martin Kodrić (21) na svom Instagramu.

Kodrić je prošlih nekoliko sezona vozio za Lamborghini i istaknuo se odličnim rezultatima u različitim trkaćim serijama GT automobila. U Blancpain GT Endurance Cupu, jednom od najjačih natjecanja svijeta kad su GT automobili u pitanju, stigao je do nekoliko pobjeda u svojoj klasi, piše Gp1.

Kodrić će sada biti u statusu tvorničkog vozača McLarena i jednog dana bi mogao zablistati u Formuli 1 što mu je krajnji cilj. Tepaju mu da je novi Max Verstappen.

- Max je miran, flegmatičan tip. Njegov otac Jos bivši je vozač, od početka je znao što želi napraviti od Maxa, kako stvoriti svjetskog prvaka, pa je Max od prvog dana prolazio pravi dril. No zato sad vozi tako savršeno, kao da je računalo u njemu. Napravit će velike stvari, nema sumnje - kazao je Kodrić svojevremeno.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MajmunVoliPizzu 01.03.2019.

    Upoznao Sam Martina u avionu na letu za London, tamo je zivio i trenirao Kako jednostavan I normalan, s obzirom kakva je faca.. sretno majstore

  • Prki600 01.03.2019.

    Dobar ali malo prestar, možda za neke manje klase ali F1 nikako. U svakom slučaju čestitke.

  • bbbdado 01.03.2019.

    Kolko košta to mjesto u McLarenu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare