To je to što me zanima!

'Hvala svima, a posebno Super Mariju na plemenitoj donaciji'

Nakon Svjetskog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina stigla donacija na ime Marija Mandžukića...
Vidi originalni članak

Zaklada Ana Rukavina na svojoj se stranici na Facebooku zahvalila svima koji podupiru njihov rad. Posebno su istaknuli donatora koji ih je iznenadio. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

Dragi naši,

ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica , upisom u Hrvatski registar ili donacijama kojima omogućavate da se naš rad i dalje nastavi.
Donacije su nam stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, od onih najmlađih, osnovnoškolaca i srednjoškolaca, umirovljenika, do tvrtki i političkih stranaka. Svaka donacija znači nam neizmjerno puno jer omogućuje da i dalje pomažemo u širenju Hrvatskog registra kako bi oboljelim osobama u Hrvatskoj i svijetu omogućili pronalazak podudarnog darivatelja.
Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimijećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića.
Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bianconeri_zgb 25.07.2018.

    Najveci si gospodine 🏳🏴

  • prvi general 25.07.2018.

    Ovo će biti nepopularan komentar jer ste svi zasljepljeni svojim beskorisnim nogometnim idolima, ali me nije briga. Nogometaši koji izvode ovakve trikove su jako jako loši ljudi. Da je njemu do donacije, donirao bi anonimno, a ne s imenom i prezimenom da se o njemu piše, iako je donirao ono što je za njega obična sića. Ja osobno sam darovao krv preko 100 puta i donirao više novca nego Manđukić iako zarađujem 100 puta manje od njega. Uvijek anonimno! Nikada se nisam javno pohvalio, a i sada kada to spominjem, to radim s anonimnog profila. Smisao darivanja bi trebalo biti darivanje i odricanje, a ne samoreklama na sići koju nijue ni osjetio kad ju je proslijedio. Žao mi je ako ću nekima provrijediti osjećaje, ali tako osjećamo svi mi koji bezuvjetno dajemo i ne očekujemo nečije klanjanje za uzvrat, a ima nas dosta. Srami se Mandžukiću!

  • crni2012 25.07.2018.

    Ja samo novac mogu dati nekome kome je potrebna pomoc a ne zakladi to su lopovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare