To je to što me zanima!

Ivani pobjeda odlukom sudaca: Habazin je obranila IBO titulu!

Hrvatska boksačica često je mijenjala gard prilikom izlaska iz klinča, a nekoliko puta sjajno je pogađala suparnicu. Ganskoj predstavnici mora se odati počast, ostala je stajati
Vidi originalni članak

Bila je ovo jednosmjerna ulica od samog početka. Ivana Habazin obranila je IBO titulu srednje kategorije nošena domaćom publikom. Gifty Amanue iz Gane je dobro parirala, ali na kraju - nedovoljno za pobjedu.

Nakon veličanstvenog ulaska u ring tijekom kojeg je publika navijala i pljeskala domaćoj boksačici, Habazin je opravdala ulogu favorita u ringu.

Dominirala je tijekom cijelog meča, pokazala sjajnu tehniku i pripremljenost, publika je to znala prepoznati pa je nekoliko puta tijekom okrašaja, uglavnom nakon njezinih sjajnih vezanih direkata, krenulo skandiranje "Ivana, Ivana".

Hrvatska boksačica često je mijenjala gard prilikom izlaska iz klinča, a nekoliko puta sjajno je pogađala suparnicu. Ganskoj predstavnici mora se odati počast, ostala je stajati čak i onda kada su svi u dvorani mislili da će pasti.

Na kraju je Habazin zaslužila veliki pljesak publike te pobijedila. Slavila je jednoglasnom odlukom sudaca.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zeljkic 09.09.2018.

    bože me sačuvaj tog sporta, a još kad se mlate dve babe, cirkus zagarantiran....

  • zera 09.09.2018.

    Meni je ovaj spektakl u Zg areni izgledao kao top lista nadrealista. Ima sam osjećaj kao da će se u ringu pojavit s mikrofonom i ruci dr Nele Karajlić i izreć neku zahebanciju.

  • 09.09.2018.

    Ovu bestijariju bi trebalo zakonom zabraniti. Žene da se mlate! Udaraju se po grudima, a kasnije će im ih,( ne ljubavnik, ne suprug, ne djete), grickati kancer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare