Izašao je iz Schumijeve sobe te rekao: Pustite ga da živi u miru

Nimalo utješno ne zvuče riječ Jeana Todta, koji redovito posjećuje Michaela Schumachera u njegovu domu. Bivši Schumijev šef nije htio odgovoriti na pitanje je li Michaelu bolje
Vidi originalni članak

Jean Todt (72) jedan je od rijetkih koji ima pristup Michaelu Schumacheru, a nije član uže ni šire obitelji. Francuz je Schumijev bivši šef u Ferrariju i nekadašnji prvi čovjek Međunarodne automobilističke federacije. 

Redovito posjećuje Michaela, koji je nastradao na skijanju 2013. godine i o čijem se zdravstvenom stanju zna malo ili gotovo ništa.

Bivši svjetski prvak u Formuli 1 mjesecima je bio u komi, a potom je s bolničke njege prebačen na kućnu, daleko od očiju javnosti.

Njegova supruga ne želi otkriti informacije o Michaelovom stanju pa se nerijetko pojavljuju vijesti koje nisu istinite, a plod su senzacionalističkih napisa.

No stvar je da nitko ne zna u kakvom je stanju Michael.

Tako su se proteklih godina pojavljivale mnoge vijesti iz neprovjerenih izvora, a koje su kasnije demantirane, poput one da je Michael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vijesti da se oporavio i da čak samostalno jede i hoda.

No nimalo utješno ne zvuče riječi Jeana Todta, koji je na pitanje novinara argentinskog La Naciona, je li Michaelu bolje, odgovorio: 

- Vrijeme je da pustimo Michael da živi u miru...

Prije toga rekao je da mu je jako drago što ima pristup Michaelu, koji je okružen članovima obitelji te da je njegovo zdravlje privatna stvar. 

Idi na 24sata
Komentari (48)
 • Josip Đondraš

  Meni nije jasno kakav je to misterij u pitanju pa se toliko krije to njegovo zdravstveno stanje.

  1. 8. 2018,   18:27
 • oree77

  sigurno je neka lova u igri inace ne vidim smisao te misterije da se nemoze ako nista jednom godisnje barem izvjestiti kako je

  1. 8. 2018,   20:46
 • marshall law

  Najveci..

  1. 8. 2018,   18:09
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.