To je to što me zanima!

Jana Fett: Skinula bih se za Sports Illustrated kao Genie...

Bila Jana ozbiljna ili ne, ovom porukom oduševila je sve teniske i one ostale fanove. No za takvu ponudu morat će malo popraviti rezultate, koji su u posljednje vrijeme patili zbog problema s ozljedama...
Vidi originalni članak

Dugi letovi svakodnevica su za tenisače i tenisačice koji svaki tjedan igraju na nekom drugom turniru. Na jednom od takvih, preciznije 13-satnom iz Chicaga za Hirošimu, našla se naša mlada tenisačica, Jana Fett.

Nakon što je s Challengera u SAD-u ispraćena s teških 6-2 i 6-0 od prve nositeljice i 37. igračice na WTA listi, Danielle Collins, Fett se seli u Aziju, gdje će povratak u formu tražiti na nekoliko turnira nižeg ranga, ali na WTA Tokiju, gdje je prošle godine stigla do polufinala.

Da bi prikratila vrijeme, na Instagramu je pozvala fanove da joj postavljaju pitanja. Odmah je lijepa Vrbovčanka dobila ponudu: 'Ako osvojiš turnir iduće godine, hoćeš li sa mnom izaći na kavu? Neka bude izazov', napisao je netko, a onda je odgovorila:

- Može ako osvojim WTA turnir - poručila je Jana, čime je donekle podsjetila na okladu Kanađanke Eugenie Bouchard s fanom. Naime, fan je uoči prošlogodišnjeg Super Bowla pitao Genie za izlazak, ako New England Patriotsi pobijede Atlantu Falconse. To se i dogodilo, a ona je pristala i otišla na tri spoja sa sretnikom Johnom Goehrkeom. 

Međutim, sličnostima s Genie tu nije kraj. Novo pitanje glasilo je:

- Ako ti Sports Illustrated ponudi puno novca za seksi slikanje (kao Bouchard), bi li to napravila? 

- Daaa (Yaaa) - napisala je Jana uz emotikone svežnja dolara. Da podsjetimo, ovako je izgledalo izdanje u režiji Genie Bouchard.

Bila Jana ozbiljna ili ne, ovom porukom oduševila je sve teniske i one ostale fanove. No za takvu ponudu morat će malo popraviti rezultate, koji su u posljednje vrijeme patili zbog problema s ozljedama.

Našalila se Fett i na svoj račun. Na pitanje 'Kad će se uozbiljiti i početi igrati u skladu s potencijalom kojeg ima', odgovorila je:

- To ni sam Bog ne zna - dok je na konstataciju jednog fana, kako najviše voli gledati upravo nju dok igra, napisala:

- Voliš gledati tenisačice kako redaju dvostruke pogreške?

Uz to, između Ronalda i Messija odabrala je Modrića, a najseksi tenisač joj je Grigor Dimitrov. Iako Jana nema dečka, za 'Grishu' bi se morala dobrano potruditi jer kod Bugarina konkurencija je velika. Nakon propale veze s Marijom Šarapovom, Grigor utjehu od lošijih rezultata traži u zagrljaju pjevačice Nicole Scherzinger.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Iggy1 08.09.2018.

    Meni je Seve bolja...

  • tomislav070 08.09.2018.

    FYI New England Patriots and Philadelphia Eagles were in superbowl.

  • hbcro7 07.09.2018.

    S obzirom da se sudeći po zadnjim mečevima udebljala, možda da prvo krene sa skidanjem kila i rankinga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare