To je to što me zanima!

Janica, Ana i Nika na Badnjak prodaju potpisane ulaznice...

Svi na Cvjetni po last minute poklon za pod bor, karte za Vip Snow Queen Trophy kojma ćete napraviti nešto dobro za bolesnu dječicu, pozvala je Ana Jelušić
Vidi originalni članak

Ana Jelušić najavila humanitarnu akciju na Cvjetnom trgu na Badnjak! Ana, Janica i Nika od 12 do 14 sati prodavat će potpisane ulaznice za mušku i žensku utrku Snow Queen Trophy. Sav prihod od prodanih ulaznica ići će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

- Svi na Cvjetni po last minute poklon za pod bor, karte za Vip Snow Queen Trophy kojma ćete napraviti nešto dobro za bolesnu dječicu - napisala je Ana Jelušić na svom Facebook profilu.

Ulaznice za osmo izdanje utrka Snježne kraljice koje se održavaju 3. i 5. siječnja 2012. na Sljemenu možete naći u odabranim Vip centrima, poslovnicama Generalturista te putem on line sustava www.ulaznice.hr 

Obje slalomske utrke ponovno će biti „noćne“ utrke. Start prve vožnje ženskog slaloma 3. siječnja je u 15.00 sati, a druge vožnje u 18.00 sati. Start prve vožnje muškog slaloma 5. siječnja je u 14.30 sati, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17.30 sati.

Ulaznice su ponovno podijeljene u tri zone, Zonu A (Mihaljevac - Dom Željezničara - Mihaljevac), Zonu B (Mihaljevac - Žensko sedlo - Mihaljevac) i Zonu C (Stubičke toplice - Apartmanska kuća "Snježna kraljica" - Stubičke toplice).

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana.

Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma i nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, u cijeni svih vrsta ulaznica je uključen prijevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće!

Sve o akcijama i utrkama Snježne kraljice možete pročitati na Facebook profilima Vip Snow Queen Trophy i CroSki te na podstranici 24sata Snježna kraljica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gorillaz 23.12.2011.

    Janica svaka ti čast na svemu i kuzim da ona potpisuje karte...ALI ne kuzim zakaj Ana potpisuje karte a još manje Nika.......ne mislim ništa loše...nego ono...

Komentiraj...
Vidi sve komentare