To je to što me zanima!

Japanski 'vaterpolo': Vahidovi 'samuraji' zabili sedam komada

Vrijedi spomenuti kako su Bugari došli s najboljim igračima koje imaju na raspolaganju, stoga ovaj brutalan poraz zvuči još šokantnije
Vidi originalni članak

Danas je u Japanu započeo prijateljski Kirin kup u organizaciji domaćina. Na njemu sudjeluju Bugarska, Bosna i Hercegovina te Danska uz spomenute domaćine, Japance.

Izabrana vrsta Vahida Halilhodžića vrlo je ozbiljno shvatila test protiv Bugara, pa su tako poslije 38. minuta vodili 4-0 golovima Okazakija (3'), Kagawe (26' i 35') i Yoshide (38'). 

U 57. minuti prednost se povećala na ponižavajućih 6-0. Ponovo je branič Yoshida zabio (53'), a četiri minute kasnije u listu strijelaca upisao se i Usami.

Japanci potom usporavaju tempo što pruža Bugarima šansu da ublaže tragičan rezultat, što i čine golovima Aleksandrova (59'), odnosno Chocheva u 82. minuti.

Konačnih, vaterpolskih 7-2 postavlja Asano iz penala tri minute prije kraja.

Vrijedi spomenuti kako su Bugari došli s najboljim igračima koje imaju na raspolaganju, stoga ovaj brutalan poraz zvuči još šokantnije.

Japanci su se tako s lakoćom plasirali u finale kupa gdje ih čeka Bosna i Hercegovina koja je ranije u dramatičnoj utakmici izbacila Dance.

Što se dešavalo u tom ogledu, pročitajte na portalu Goal.hr

Idi na 24sata

Komentari 20

  • KRUGER07 04.06.2016.

    Kažem ja nema kruha bez motike

  • AdemiPopuši 04.06.2016.

    Kazem ja ajmoooo Vaha van iz Dinama

  • strmi007 03.06.2016.

    očekivano

Komentiraj...
Vidi sve komentare