To je to što me zanima!

Joković uoči Crne Gore: Neka se oni boje nas, a ne mi njih

Nakon odmora koji su zaradili prvim mjestom u skupini i preskakanjem osmine finala, vaterpolisti Hrvatske danas će igrati u četvrtfinalu protiv dobro nam poznate reprezentacije Crne Gore
Vidi originalni članak

U posljednjih deset međusobnih utakmica Crna Gora pobijedila je Hrvatsku samo jedanput. Bila je to prijateljska, potpuno nevažna utakmica 2016.

- Dobili smo ih u četvrtfinalu na SP-u u Kazanju 2015., zatim u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju - rekao je Maro Joković, 31-godišnji hrvatski reprezentativac.


To su samo neke. Pobjeđivali smo ih u četvrtfinalu Svjetskoga kupa, pa u Svjetskoj ligi... Sve su to razlozi za optimizam i vjeru da će vaterpolisti nastaviti sjajan niz nogometaša i mladih košarkaša te ući u polufinale Europskog prvenstva.


- Vratio im se Mlađan Janović te su dobili širinu, a on je uz Aleksandra Ivovića najbolji igrač. Njih dvojicu će biti teško zaustaviti, ali uspijemo li, napravili smo velik posao. Dobro ih znamo i rekao bih da oni imaju više razloga biti nezadovoljni što smo im mi protivnici nego obrnuto - kaže Joković.

Utakmica se igra u 18.30 (HTV2), a pobjednik će igrati protiv boljeg iz susreta Mađarske i Srbije.

VIDI OVO: 10 stvari o Vrsaljku koje morate znati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NUSKNVP 24.07.2018.

    Mi se ne bojimo nikoga, pogotovo ne Hrvata! Ajmo Crna Goro!

  • Sara 1 24.07.2018.

    Sanjaj!

  • makisa 24.07.2018.

    Croatia-Montenegro 7-9.

Komentiraj...
Vidi sve komentare