To je to što me zanima!

Kad Marin poludi: Svađao se sa sucima, psovao pa razbio reket

Uporni Nishikori revanširao mu se tako za 2014. i onaj poraz u finalu te otišao poslije puna četiri sata borbe u polufinale. Pri izlasku s terena nakon poraza umalo je izgubio i - mobitel. Kao da je bio totalno van sebe
Vidi originalni članak

Teško je znati što se Marinu Čiliću mota po mislima dok gotovo dobiveni meč pretvori u izgubljen, no moramo priznati, rijetko ga viđamo u izdanjima kao u meču protiv Keija Nishikorija (28), kojeg je, nažalost, izgubio.

ISPAO U 1/4 FINALU US OPENA Drama u pet setova! Čilić ipak nije uspio, Nishikori bio prejak

Nerijetko je psovao, raspravljao sa sucima, vikao, divljao pa na kraju čak i razbio reket.

Ne viđamo to baš od Marina tako često...

VIDEO

Japanac ga je izluđivao, nije to bio onaj smireni Marin uglavnom pokeraškog izraza lica. Uporni Nishikori revanširao mu se tako za 2014. i onaj poraz u finalu te otišao poslije puna četiri sata borbe u polufinale.

Pri izlasku s terena nakon poraza umalo je izgubio i - mobitel. Kao da je bio totalno van sebe!

VIDEO

Scenarij četvrtfinalnog dvoboja 2018. promovirao je Nishikorija u 'pozitivca koji je preživio' i nastavio svoju borbu za dragocjenu nagradu, svoj prvi Grand Slam trofej.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 88

  • hadzostrogi 06.09.2018.

    Nije posteni seljak nego seljacina.

  • 1955 06.09.2018.

    Ista budala kao Ivanišević !

  • SandiBajric 06.09.2018.

    Kad gledam cilica kao da gledam pet-sest tenisaca... svakih pola sata neki movi se pojavi na terenu... set i break u drugom,dominacija i hop... dode taj neki drugi i memoze prebacit mrezu ni pogodit teren... steta sto ce uvijek biti samo vrlo dobar tenisac... velika je karijera iza njega i uvijek se nadam da ce past jos koji gramd slam ali izgleda nista od toga... nazalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare