Kombo-dresovi: Hrvatska pola u prvoj, pola u drugoj garnituri

Kako su Španjolci igrali u crvenim majicama i tamnoplavim hlačicama, morali smo kombinirati dvije garniture pa smo prvi put otkako je Nike predstavio ove dresove zaigrali u ovakvoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Hrvatska je u premijeri u Ligi nacija kod Španjolske nastupila u kombinaciji prve i druge garniture dresova. Majice su bile iz druge garniture, a hlačice i štucne iz prve.

Nismo mogli igrati u 'kockastim' dresovima jer je Španjolcima prva garnitura crveno-plava, a kako Uefa inzistira na jasnom kontrastu, kako zbog sudaca i navijača, tako i gledatelja pred malim ekranina, nije bilo šanse da nastupimo u prvoj garnituri.

No nismo mogli igrati ni kompletno u drugoj garnituri. Kako su Španjolci igrali u crvenim majicama i tamnoplavim hlačicama, morali smo kombinirati dvije garniture pa smo prvi put otkako je Nike predstavio ove dresove zaigrali u ovakvoj kombinaciji. 

Vatreni puno više utakmica igraju u rezervnoj garnituri jer većina reprezentacija ima i bijelu i crvenu kombinacija, a protiv njih ne možemo biti u svom domaćem 'kockastom' dresu jer Fifa i Uefa ne dopuštaju da se bilo čiji dres kosi s drugim. 

VIDI OVO! Ovo su najbolji automobili 2018.

Idi na 24sata
Komentari (21)
 • cimerrr

  Kale od 5 udaraca primio 6 komada,jednog je sam zabio,hehehe! A neki ga uspoređuju sa Subom. Vida totalno van forme,a Pjaca miče glavu da ga lopta ne pogodi u protivničkom petercu.

  11. 9. 2018,   22:24
 • Anon Ymus

  Ahaa...To je dakle razlog nase pogubljenosti na terenu...Pa nasi neznaju jesu li u glavnoj ili rezervnoj garnituri dresova...

  11. 9. 2018,   22:19
 • realan902

  Odvratno

  11. 9. 2018,   21:42
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.