To je to što me zanima!

Komedija u Srbiji: Suci ukrali koji metar za državni rekord...

Srpsku atletiku potresa neviđeni skandal. Vedran Samac oborio je državni rekord u bacanju koplja star 31 godinu, ali kako se čini, to je napravio uz ogromnu pomoć sudaca...
Vidi originalni članak

Žestok skandal potresa srpsku atletiku. Naime, u ponedjeljak je održan Miting prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, a u centru pažnje nalazi se Vedran Samac koji je oborio državni rekord u bacanju koplja, no kako se čini, uz veliku pomoć sudaca. 

Samac je koplje bacio 85,60 metara te je tako srušio državni rekord star 31 godinu koji je držao Sead Krdžalić čiji je hitac odletio 83,34 metra. 

Međutim, internetom je počela kružiti snimka u kojoj se jasno vidi kako sudac dolazi do koplja te ga, zatim, rukom baca dalje od sebe, a potom pravi par koraka unaprijed. 

Nakon toga, njemu prilazi drugi sudac pa su onda oni zajedno izmjerili duljinu koja je dovoljna za rušenje državnog rekorda. Iz Atletskog saveza Srbije najavljena je istraga kojom će se utvrditi je li rekord valjan ili je Samčevih 85,60 lažirao sudac.

- Disciplinska komisija ASS pokrenula je istragu. Tražili smo izjave svih umiješanih te je istraga još uvijek u tijeku - rečeno je iz Atletskog saveza Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mad975.IA 29.08.2018.

    Komedija

  • libeluli 29.08.2018.

    Sad će to "Vav da veši"...ako bude tvebalo

  • Zagor te-nej 28.08.2018.

    Šta će njima Bosanac držat rekord kaj god...

Komentiraj...
Vidi sve komentare