To je to što me zanima!

Kraljice Hanžeka: Sandra opet na vrhu, Andrea srušila rekord

Andrea Ivančević otrčala je 12.85 sekundi na 100 metara s preponama oborivši hrvatski rekord koji je i sama držala od 2015. Sandra Perković bacila je disk 67.60 i pokazala da je Bruxelles bio tek slučajnost
Vidi originalni članak

Čekam ovakvu utrku puno, jako dugo. Jako sam ponosna i sretna što sam na ovom stadionu, na svom najdražem natjecanju, rekla je Andrea Ivančević nakon što je oborila hrvatski rekord na 100 metara s preponama.

Suze radosnice

Tih 12,85 dvije je stotinke bolje od njezina rezultata iz 2015., a ovaj put bilo je dovoljno i za četvrto mjesto.

NAJBRŽA HRVATICA Andrea skinula hrvatski rekord pa skoro zaplakala nakon utrke

I za suze radosnice na kraju.

- Nakon lošeg nastupa na EP-u u Berlinu bila sam ljuta i razočarana i zato je sad osjećaj fenomenalan. Mogla sam neke stvari bolje napraviti, ali državni rekord je tu, neću se žaliti. Konkurencija je pomogla, volim trčat s brzim curama, to me motivira - kazala je Ivančević, koja je ove kišne zagrebačke večeri iznenadila i samu sebe novim rekordom.

- Kraj je sezone, svi su umorni, skliska staza, a bilo je i hladno, pa sam i ja iznenađena što je rekord pao baš sad. Imam u sebi još rezervi, moram poboljšati tehniku, a samopouzdanja mi nikad nije nedostajalo. Ovo je sjajan uvod u sljedeću sezonu - zaključila je Andrea.

Sandra: Nisam više imala gdje s dijamantima

Dvije desetinke brža od njega bila je pobjednica,

Amerikanka Sharika Nelvis, ispred sunarodnjakinja Brianne McNeill (12.66) i prošlogodišnje pobjednice Christine Manning (12.79).

A kad je malo splasnuo taj prvi val zadovoljstva zbog Andree, došlo je vrijeme za Sandru Perković. Kraljica diska samo je na kratko detronizirana na finalu Dijamante lige.

NAKON OSVAJANJA HANŽEKA Sandra: Jesu li cure bacale? Pa tko me to dobio u Bruxellesu?!

Od sinoć je opet na svome mjestu. Na vrhu.

- Kad pogledam rezultate pitam se od koga sam ja to izgubila u Bruxellesu. Ne znam jesu li druge cure uopće došle bacati. Žao mi je zbog te Dijamantne lige, kao veliki humanitarac sam prepustila dijamant nekom drugom. Ali dobro, mama ionako više ne zna gdje će s njima, imam ih šest. Ovdje sam se osjećala puno bolje, baciti preko 67 metara u ovako lošim uvjetima je kao preko 70 u normalnim - govorila je presretna Sandra kad je sve bilo gotovo.

Najdalji disk završio je na 67,60 metara, apsolutno nedostižno za sve. I stvari su opet na svome mjestu.

- Došla sam tu poražena, depresivna i na mokar krug, ali sad sam presretna. Najljepše je biti doma.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • M.K 05.09.2018.

    Kakva bahatost od Sandre,strasno.

  • arwenn 05.09.2018.

    Sandra bi bila "Janica " ( mozda to vec i je ) ali njena bahatost joj to ne dopusta ! Jednostavno nemo ona ono cime da osvoji mlado i staro.I ta politika i retusirane fotke i naslikavanja su joj bas nepotrebna :)

  • Dakox 05.09.2018.

    Sad ce Srbi poludit na ovu sliku, pa zar opet Shaqiri hahhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare