To je to što me zanima!

LeBron: Golden State je i dalje najveći favorit za titulu prvaka

Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona, rekao je LeBron James
Vidi originalni članak

Najveća košarkaška zvijezda današnjice i novi član Los Angeles Lakersa LeBron James (33) poručio je uoči početka nove sezone kako postoji najmanje šest kandidata za naslov prvaka, ali samo jedan prvak i to Golden State Warriorsi.

- Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona - kazao je James koji je u srpnju prešao u redove Lakersa.

James je za Lakerse potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 milijuna dolara i prvi put će u karijeri igrati za ekipu iz Zapadne konferencije NBA lige.

- Houston Rocketsi su dobri, Oklahoma City, Boston, Philadelphia, Toronto... Svi oni će se boriti za naslov, ali svi znaju da je trofej najbliži Golden Stateu - dodao je James.

James je tijekom karijere osvojio tri naslova prvaka - dva puta u dresu Miami Heata (2012, 2013), te jednom s Clevelandom (2016).

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • herojulice2013 13.09.2018.

    Oduvijek sam volio LeBrona, ali sm,atram da je odlaskom u LA priveo karijeru kraju. Trebao je otići u neki klub gdje će loviti prsten, negdje gdje će sportski motiv biti osvajanje naslova. On se podredio show businessu i otišao u klub u kojemu će igrati sa Zubcem i sličnim "igračinama". Očito se ne može nositi sa tim da u momčadi nije prva vedeta pa izjegava klubove poput Houstona. Pa nema više 25 godina pa da ima vremena igrati sa klincima i graditi momčad od njih, ali ego je valjda jači od sportskog motiva.

  • 12.09.2018.

    golden state mogu samo zaustavit ozljede,,najjači su godinama lakersi ne mogu puno ove sezone napraviti maximum 2 krig

  • 12.09.2018.

    Samo Boston🍀❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare