To je to što me zanima!

Lovren stao u obranu Vatrenih: 'Jednostavno jeb... loša večer'

Iako nije igrao, Lovren je odmah nakon teškog poraza Hrvatske od Španjolske stao u obranu suigrača. 'Momci glavu gore, zaboravimo ovo što prije, jednostavno je..no loša večer', napisao je na Instagramu
Vidi originalni članak

Dejan Lovren, koji zbog ozljede nije igrao protiv Španjolske u prvoj utakmici Lige nacija, odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka u Elcheu stao je u obranu svojih suigrača. 

Poraz je hrvatskom stoperu teško pao pa se unaprijed obračunao sa svima koji su namjeravali kritizirati igru doprvaka svijeta.

- Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvat kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti - napisao je Lovren te nastavio:

- Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovat sa takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..eno loša večer - napisao je Lovren na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • ivanŽ 12.09.2018.

    Svaka čast Lovrenu i ostalim Vatrenim. Jedan poraz i Hrvati napadaju. Bravo Hrvati! Nema nade za nas.

  • ivanŽ 12.09.2018.

    Kapa do poda Lovrenu i svim Vatrenim! Jedan poraz,pa makar i 6:0 od "tamo nekih španjolaca" i udri po svima. Bravo Hrvati! Nema nade za Hrvate.

  • DemokratHr 12.09.2018.

    Ekipa vašeg renomea i plaće ne smije izgubiti 6:0 ... nemate alibi za ovu sramotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare