Ludnica uoči Hrgovićeva meča: Thompson pjevao Gene kamene

Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura, govorio je Filip Hrgović uoči meča protiv Mansoura u zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

Mirko Filipović u ring je ulazio uz “Wild Boyse” od Duran Duran, Željko Mavrović uz “Simply The Best” od Tine Turner, a Hrgovićev izbor je "Geni, geni kameni" od Thompsona.

Marko Perković ispunio mu je želju i otpjevao omiljenu mu pjesmu pri ulasku u ring Arene u Zagrebu. Uoči borbe protiv Amerikanca Amira Mansoura Thompson je zapalio atmosferu.

Gledatelji su skakali i snimali sve, a Hrgović je Thompsonu prilikom ulaska u ring pružio šaku kao znak poštovanja.

- Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura - rekao je Filip Hrgović.

Još prošle godine, kad je krenuo u profesionalne vode, Filip nam je rekao kako se odlučio za ovu pjesmu zbog snažnih riječi.

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima. Pjesmu sam odabrao zbog snažnih riječi koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - rekao nam je tada Hrgović.

Idi na 24sata
 
Komentari (151)
 • pocetakkraja

  Hrvat uz Hrvata …. neka pati komu smeta

  8. 9. 2018,   22:32
 • Alt right

  Jugofili na aparatima

  8. 9. 2018,   22:35
 • luna5

  ajde hrga pokaži tko je mrga

  8. 9. 2018,   22:35
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.