To je to što me zanima!

Ludnica uoči Hrgovićeva meča: Thompson pjevao Gene kamene

Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura, govorio je Filip Hrgović uoči meča protiv Mansoura u zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

Mirko Filipović u ring je ulazio uz “Wild Boyse” od Duran Duran, Željko Mavrović uz “Simply The Best” od Tine Turner, a Hrgovićev izbor je "Geni, geni kameni" od Thompsona.

Marko Perković ispunio mu je želju i otpjevao omiljenu mu pjesmu pri ulasku u ring Arene u Zagrebu. Uoči borbe protiv Amerikanca Amira Mansoura Thompson je zapalio atmosferu.

Gledatelji su skakali i snimali sve, a Hrgović je Thompsonu prilikom ulaska u ring pružio šaku kao znak poštovanja.

- Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura - rekao je Filip Hrgović.

Još prošle godine, kad je krenuo u profesionalne vode, Filip nam je rekao kako se odlučio za ovu pjesmu zbog snažnih riječi.

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima. Pjesmu sam odabrao zbog snažnih riječi koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - rekao nam je tada Hrgović.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Boki8 09.09.2018.

    To to Thompsone kralju pisajn po sirotinji uzmi im jos koju kunu dok mozes to legendo.

  • lorim1 09.09.2018.

    Index Hr na koljenima... 😂

  • Proud_mommy 09.09.2018.

    Aha.... znaci ne moras biti roden u Hrvatskoj, ne moras izdvajat poreze i prireze Hrvatskoj drzavi, ne moras ni zivjet ovdje u ovoj teskoj situaciji, ali kad slusas Thompsona onda si Hrvatina?! Naravno. Her samo Thompson je Hrvat i domoljub. Covjek koji ne pjeva nego reve ko magarac i dan danas potice mrznju. Veliki Hrvat i krscanin koji je iskesirao malo novceka da bi dobio crkveno razrjesrnje braka. Covjek koji se dici ratnim danima kad svi znaju istinu i da je zapravo samo revao vojnicima. E moj Hrgovicu, neka si pobjednik i svaka ti cast, ali i pokazao si kakva si sirovina u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare