To je to što me zanima!

Luki izmakla nagrada! Golčina Francuza najbolja na Mundijalu

Pavardovim golom Francuska vratila u utakmicu (2-2) osmine finala s Argentinom da bi na kraju pobijedila 4-3, a ova golčina pobijedila je čak i u konkurenciji majstorije Luke Modrića protiv Argentine
Vidi originalni članak

Glasovima navijača Fifa je došla do najboljeg gola Mundijala u Rusiji. Djelo je to francuskog defenzivca Benjamina Pavarda koji je Argentini zabio golčinu prekrasnim volejem iz prve u suprotni kut.

VIDEO

U užoj konkurenciji bio je i gol Luke Modrića protiv Argentine.

Najljepši pogodak prvenstva biralo je više od tri milijuna čitatelja u anketi na službenoj stranici Fife, a Pavard je tijesno slavio ispred Juana Quintera i Luke Modrića . Quinterov slobodnjak za Kolumbiju protiv Japana u utakmici u skupini je zauzeo drugo mjesto dok su Modrićevu bomba Argentini, također iz natjecanja po skupinama, navijači izglasali kao treći najljepši gol prvenstva. 

Fifa ovu nagradu dodjeljuje od 2006. godine i Pavard je prvi Europljanin koji ju je od tada osvojio. Dosadašnji pobjednici su bili Maxi Rodriguez, Diego Forlan i James Rodriguez.

Naš kapetan ponio je, podsjećamo, nagradu za najboljeg igrača turnira i sada je u borbi za titulu najboljeg igrača svijeta.

Inače, Pavardovim golom Francuska vratila u utakmicu (2-2) osmine finala s Argentinom da bi na kraju pobijedila 4-3. Pred braničem Stuttgarta i novopečenim svjetskim prvakom sada su brojne ponude europskih velikana.

Prvi u redu stoji Bayern Nike Kovača.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Simulacija_stimulacija 26.07.2018.

    Zasluženo.

  • mestar 26.07.2018.

    Bilo je puno lijepih golova i tesko je to rec koji je nsjljepsi odnosno tesko je to izmjerit jer ne postoji istrument za to pa fifa odluciva i njihovi lobiji, tko zna koliko ljudi samo sjedi i po citavi dan klika a mnogi i nemaju pojma o nogometu samo klikaju. Ti oglasi pomozimo da dobije netko za naj su mi odvratni i trebalo bi to zabranit tako glasovanje. Sve su pretvorili u medijski cirkus za zaradu.

  • zekica 25.07.2018.

    Messi na aparatima. Došli su osvojit zlato a dobili su teške batine i ispali već u osmini. A zatim dva najljepša gola na turniru zabijeni su upravo njegovoj Argentini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare