To je to što me zanima!

Marcelo priznao: Bio je penal za Bayern, nećemo se lagati...

Lagao bih kad bih rekao bilo što drugo, ali to vam je nogomet. Ne volim pričati o sucima. Nekad dosude nešto u tvoju korist, nekad protivniku, rekao je Brazilac Marcelo poslije prolaska Reala protiv Bayerna
Vidi originalni članak

Igrala se prva minuta sudačke nadoknade prvog poluvremena u Madridu kada je lopta u ruku pogodila Marcela. Realov bek bio je u svom šesnaestercu, a u snimci se jasno vidi kako centaršut Bayernovog Joshue Kimmicha završava na njegovoj ruci.

SPORNA SITUACIJA Bayern oštećen za penal, igrači bijesni: 'Ovo je j*beni kriminal!'

Uzalud su bili protesti Lewandowskog, Mullera i Riberyja, Turčin Cüneyt Çakir nije htio svirati penal. Real je na kraju prošao uz ukupnih 4-3 u kijevsko finale da bi poslije nove fešte 'blancosa' Brazilac Marcelo bio je iskren.

- Da, bila je ruka i mislim da je trebao biti penal. Lagao bih kad bih rekao bilo što drugo, ali to vam je nogomet. Ne volim pričati o sucima. Nekad dosude nešto u tvoju korist, nekad protivniku, ali što god se dogodilo moraš dalje igrati.

Ovo je nikakva utjeha bavarskom gigantu koji je u obje utakmice ostavio bolji dojam, međutim, po 16. puta u finale Lige prvaka će Real Madrid.

NITKO KAO ONI Neviđena dominacija! Real igra 16. finale, samo tri su izgubili

Bunili su se gosti i u 17. minuti kada je ispred Navasa pao Lewandowski. Çakir je, kao i u ovoj situaciji, ostao nijem.

- Ponovno isto, ovo je j*bni kriminal - poručio je veznjak Bayerna Arturo Vidal koji večeras nije mogao nastupiti zbog ozljede.

U anketi 24sata postavljenoj sinoć za vrijeme utakmice, 70% čitatelja smatra kako je Bayern oštećen u 'slučaju Marcelo'...

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Iskrivljena antena 02.05.2018.

    Navijam za RM ali ovo je bilo ljigavo sa njihove strane nadam se da će im luzerpul kako ih zovem od milja umetnuti par lakih golova i to baš po strani Kovačića tako da Marca ima koga ogovarati za neuspjeh.

  • stjepan813 02.05.2018.

    To je real nista se nece suditi protiv njih pogotovo penal

  • dirk_nowitzki89 02.05.2018.

    kad ce se narod pomirit, real je najveci klub u povijesti...nekad bude koja greska u njihovu korist, ali bude i gresaka protiv njih...pa necete cut cviljenje realovaca pokralo nas bla bla...igra se dok se igra i bolji ide dalje...kraj rasprave...protiv juvea cisti gol iscu ponisten, nisan procita nigdi da se real zalia...ali zato kad je dosuden pomalo sumnjiv ali cist penal, cili svit skace opet guraju reala iako je svaki strucnjak reka da je penal....smisno je kako ljudi mogu bit ljubomorni i iskompleksirani na najveci klub u povijesti sa najboljim igracem u povijesti....u finalu ocekujem liverpoool pa borbu za prvaka europe i za zlatnu loptu....HALA MADRID

Komentiraj...
Vidi sve komentare