To je to što me zanima!

Mbappé: Hrvati bi me udarali u leđa da su znali za tu ozljedu...

Bilo je ključno ne alarmirati naše suparnike jer je inače Hrvatska to mogla iskoristiti i ciljati to osjetljivo područje. To je razlog zašto smo mi igrači i svlačionica skrivali taj podatak, objasnio je Mbappe Francuzima
Vidi originalni članak

Kylian Mbappé je bio ponajveća zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a francuski mediji su otkrili kako je mladi napadač dvije najvažnije utakmice igrao ozlijeđen.

Danima se nagađalo koliko istine ima u toj vijesti, a onda je Kylian sam potvrdio sve.

- Bilo je ključno ne alarmirati naše suparnike jer je inače Hrvatska to mogla iskoristiti i ciljati to osjetljivo područje. To je razlog zašto smo mi igrači i svlačionica skrivali taj podatak - objasnio je strijelac trećeg gola 'tricolora' u moskovskom finalu za France Football.

Naime, dan prije polufinalne utakmice s Belgijom Mbappéu su se ukliještila leđa dok se tuširao. Napravio je jedan pogrešan pokret, a L'Equipeu piše kako je ostao paraliziran od boli, srušio se na krevet i nekako uspio nazvati liječnika reprezentacije Francka Le Galla.

Čitavu noć su liječnici i fizioterapeuti radili na tome da osposobe Mbappéa za utakmicu i uspjeli su, ali leđa su ga i dalje strašno boljela.

Mbappé nakon toga nije trenirao, a novinarima su iz francuskog stožera potom rekli kako je riječ o tek neznatnoj boli...

Idi na 24sata

Komentari 78

  • alex8 27.07.2018.

    Isao bi ti doma s kicmom u vrecici

  • MH08 26.07.2018.

    Nas Kalinic isto ima problema sa ledjima

  • Simulacija_stimulacija 26.07.2018.

    Ma dosadan si više Mbappe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare