To je to što me zanima!

McGregor prijeti: Ako umre, umre, onda mi se dvaput plaća

McGregor je pun samopouzdanja uoči borbe za naslov lake kategorije protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova, a o tome svjedoči i Irčeva posljednja poruka koja glasi: Ako umre, umre, onda mi se dvaput plaća
Vidi originalni članak

Ako umre, umre, onda mi se dvaput plaća, napisao je jučer Connor McGregor ispod svoje fotografije na Instagramu. Irac će se boriti sljedeći mjesec s favoriziranim Rusom, koji ima 26-0-0 MMA record. 

UFC je početkom kolovoza službeno objavio da se Conor McGregor vraća u ring i to u borbi za naslov lake kategorije protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova.

Prošle su skoro dvije godine otkad je najpopularniji MMA borac današnjice Conor McGregor posljednji put odradio borbu u UFC-u, a tada je nokautirao Eddieja Alvareza.

Međutim, bez obzira na toliko dugu pauzu i vrhunskog borca koji će mu se suprotstaviti 6. listopada, Irac je pun samopouzdanja i vjeruje kako će bez problema doći do pobjede. 

Hoće li mu se takva poruka na Instagramu osvetiti ili ne, saznat ćemo za mjesec dana kada će sve oči biti uprte u T-Mobile Arenu u Las Vegasu.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ZombiGrill 07.09.2018.

    Conor nije svjestan da je khabib drugaciji kalibar od ostalih. A ovakvim izjavama ga jos samo "hrani"

  • ojhrvatskamati 07.09.2018.

    Pilic

  • zvona1111 07.09.2018.

    Nazalost po ovcu Gregora,Kabib ce ga silovat u kavezu i kasnije okrenuti na ražnju

Komentiraj...
Vidi sve komentare