'Messi nikad ne ide u teretanu! Ronaldo? On je tamo dan i noć'

Bivši suigrač Messija i Ronalda prisjetio se vremena s njima i usporedio ih. Jednog je opisao kao prirodnog talenta koji nikad ne ide u teretanu i nema potrebu previše trenirati, dok je drugi na treningu tri sata prije svih
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Carlos Tevez, koji je igrao s Ronaldom u Manchester Unitedu i Messijem za reprezentaciju, usporedio je ova dva velikana i objasnio po čemu se oni razlikuju. 

- Uvijek govorim isto. Messija nikad nisam vidio u teretani. Ma nisam ga vidio ni da trenira štopanje lopte recimo ili takve neke vježbe. On to jednostavno prirodno radi, takav je. A prije nije pucao slobodnjake, dok ih sad zakuca u kut. E to je zato što je vježbao - rekao je Tevez. 

S Cristianom je potpuno drugačija situacija. On je, kaže Tevez, po cijele dane u teretani što svaka žena može vidjeti kad se skine. Ova izjava izazvala je smijeh okupljenih. 

- To mu je opsesija, po cijele dane trenira. I mora biti najbolji u svemu... Imamo trening u 9, dođeš tamo u 8, a luđak je već tamo. Dođeš u 7.30, a on je tamo! Milsio sam, što treba napraviti da on ne bude tamo!? Jednom sam došao u 6... I tip je bio tamo. Ma daj... - ispričao je Tevez. 

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Idi na 24sata
Komentari (34)
 • Euro-Plenki

  Sudar dvaju svjetova - Messijev talent i Ronaldova upornost. Upravo te dvije karateristike utjelovio je Toma Bašić!!

  12. 9. 2018,   09:46
 • TechExpert

  Messi je po meni talentiraniji igrac, ali nitko ne moze osporiti velicinu jednog Ronalda. Najjaci su klinci, pa i oni veci klinci kad se krenu svadjati koji je bolji.

  12. 9. 2018,   09:24
 • Sweet Monster

  Messi i Ronaldo kao Federer i Nadal

  12. 9. 2018,   10:14
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.