To je to što me zanima!

Mlada teniska zvijezda postala youtuber: Zemlja iz budućnosti

Zalaže se za budućnost s eliminiranim zagađenjem, ali i letećim autima, 'pametnim' gradovima, solarnom energijom. Također i za budućnost bez korupcije. Poziva sve nas na promjenu
Vidi originalni članak

On je jedna od najvećih zvijezda od NextGen igrača. Trenutno drži visoko 15. mjesto na ATP listi, a na mastersu u Torontu skinuo je čak četiri igrača iz Top 10 na putu do finala, nakon čega je izgubio od Rafaela Nadala. 

Uz već sad zavidnu tenisku karijeru, Stefanos Tsitsipas je i - youtuber. Osim što redovito na svojem kanalu objavljuje vlogove iz svih mjesta koja posjećuje kao profesionalni tenisač, postoje i videi malo drugačije tematike.

U futuristički nastrojenim video uratcima Stefanos objašnjava kako smo mi, ljudi, putnici. Putnici kroz vrijeme i kroz prostor. Također, sreće pažnju na budućnost te kako bi ona trebala izgledati.

Zalaže se za budućnost s eliminiranim zagađenjem, ali i letećim autima, 'pametnim' gradovima, solarnom energijom. Također i za budućnost bez korupcije. Poziva sve nas na promjenu. 

Iako se videi čine zanimljivima, teniski talent trebao bi mu ipak donijeti veću slavu i bogatstvo od vlogova. Iako je na US Openu ispao već u drugom kolu od Danila Medvedeva, pred njim je svjetla teniska budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Netko_Iz_Mase_1 13.09.2018.

    Bolje i ovo nego da stavlja snimke slušanja turbofolka vozeći neki nabrijani auto. Samo da ne zaboravi igrati od surfanja po netu jer je odličan mladi tenisač sa velikim potencijalom

  • Prevaratska Republika 12.09.2018.

    tko bi te trebao poslušati da se smanje zagađenja planete, nebu od toga ništ, jer zagađenje donosi zaradu profit i sve drugo što donosi novac. največa glupost mi je u hrvatskoj kad ti država naplati zato što si sebi stvorio od sunca energiju preko solarnih ploča.. znači uložim u solarne ploče, da bi mi država sve uzela i naplatila koda nije moje.. super su ti poticaji i sa vjetrenjačama.. doći će dan da novac nebu vrijedio ništ. samo je pitanje vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare