To je to što me zanima!

Mladi hrvatski vaterpolisti u polufinali nisu zabili ni gol...

Pravu rezultatsku katastrofu (8-0) doživjeli su naši mladi vaterpolisti u polufinalnoj utakmici Europskog prvenstva protiv Grčke u kojoj tijekom cijelog susreta nisu uspjeli postići niti jedan gol
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti do 19 godina nisu se uspjeli plasirati u finale Europskog prvenstva ku Minsku. U polufinalu su izgubili od Grčke 8-0 (0-2, 0-3, 0-2, 0-1).

Pravu rezultatsku katastrofu doživjeli su naši mladi vaterpolisti u polufinalnoj utakmici protiv Grčke u kojoj odabranici Joška Krekovića tijekom cijelog susreta nisu uspjeli postići niti jedan gol.

S druge strane Grci su koristili svaku situaciju da ugroze našeg golmana Jerka Jurline pa su do poluvremena vodili 5-0. Kada su i treću četvrtinu dobili sa 2-0 Grci su zadnjih osam minuta odigrali "da prođe vrijeme", ali  su ipak uspjeli postići pogodak što našim igračima tijekom cijele utakmice nije pošlo za rukom ni nakon 22 udaraca na grčki gol. 

Protivnik Grčke u finalu bit će Crna Gora koja je nakon peteraca pobijedila Španjolsku 16-15, nakon što je regularni tijek susreta završen sa 7-7.

Finalni susret igrat će se u nedjelju u 18.30, dok će Hrvatska i Španjolska igrati za broncu u 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cinquina 03.09.2018.

    Nemogu vjerovati...

  • Munjeigromovi_1 02.09.2018.

    Moglibsu zvati bilo koju od ekipa sa Zadarske Vakanze garant bi bili zavtri klase bolji jer od ovoga ne moze gore !

  • danec 02.09.2018.

    Potjerat ih doma. Bruka i sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare