To je to što me zanima!

Mladi Kauboji dobili Francusku! Za finale Eura protiv Islanđana

Nakon poraza od Danske u prošloj utakmici, našim kadetima igrala je samo pobjeda, a do nje su došli uvjerljivom igrom kojom su pomeli Francuze i nisu im dali ni blizu gotovo cijelu utakmicu
Vidi originalni članak

Hrvatska kadetska rukometna reprezentacija u ključnoj je utakmici u Koprivnici pobijedila Francusku 25-20 (12-7) te izborila polufinale Eurpskog prvenstva kojem smo domaćini. 

Nakon poraza od Danske u prošloj utakmici, našim kadetima igrala je samo pobjeda, a do nje su došli uvjerljivom igrom kojom su pomeli Francuze i nisu im dali ni blizu gotovo cijelu utakmicu. 

Najbolji je bio Fran Mileta sa šest golova, Patrik Martinović zabio je pet. U formi su bili i golmani, Stipe Purić s devet obrana i Fran Lučin koji je obranio četiri lopte.

- Naglašavao sam da je jako bitan ulazak u utakmicu. To smo odradili kako treba i rezultat to pokazuje. Primili smo samo dva pogotka u 20 minuta utakmice. Imali smo dobar protok lopte. Vodili smo cijelo vrijeme i kontrolirali rezultat. Nismo posustajali sve do zadnjeg trenutka. Čestitam svojim momcima - rekao je izbornik Boris Lisica.

Hrvatska će za finale igrati protiv Islanda u petak u Varaždinu.

- Površno smo gledali Island. U dublju analizu ćemo tek ući. Imaju odličnu vanjsku liniju i u tom segmentu su slični Dancima koji su također izborili polufinale. 

Hrvatska će za finale igrati protiv Islanda u petak u 20.30 sati u Varaždinu.

Drugi polufinalni par su Danska i Švedska.

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zebra 27 16.08.2018.

    Bravo dečki.. Meni je gušt kad Hrvatska bilo u kojem sportu pobjedi Francuze, Engleze i Njemce.. Neznam zašto imam takav osjećaj možda što se šepure, što su Englezi bahati i bezobrazni posebno kad dolaze u RH na ljetovanje.. A što Njemce se degradira kao neku svjetsku velsilu u svemu.. Pa zato mi je jako drago kad Hrvatska pobjedi ove tri zakozvane velesile u bilo čemu ne samo u sportu..

  • Netko_Iz_Mase_1 16.08.2018.

    kakvi kauboji? kakve veze Hrvati imaju sa seljačinama i čuvarima krava iz Novog svijeta?

  • Bezimen@ 16.08.2018.

    Te Francuze je ova generacija vec pobijedila prosle godine u Madjarskoj u utakmici za 3. mjesto ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare