To je to što me zanima!

Mladim Kaubojima čudesan gol Španjolaca uzeo peto mjesto...

. I kad se činilo da će se o pobjedniku odlučivati u produžetku, Ian Tarrafeta se uspio izvinuti, poslati loptu pokraj hrvatskog bloka i svladati vratara Ivana Ereša
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši osvojili su šesto mjesto na Europskom prvenstvu igrača do 20 godina koje u nedjelju završava u Celju, gdje su ih u utakmici za 5. mjesto svladali vršnjaci iz Španjolske sa 27-26 (13-12).

Hrvatski reprezentativci imali su vodstvo 24-21 u 49. minuti, ali su u sljedećih osam minuta ostali bez pogotka, što su Španjolci iskoristili i došli do vodstva 25-24.

Španjolska reprezentacija je pri rezultatu 26-26 imala posljednji napad u kojem su se hrvatski rukometaši uspjeli obraniti do posljednje sekunde u kojoj su napravili prekršaj za devetarac. I kad se činilo da će se o pobjedniku odlučivati u produžetku, Ian Tarrafeta se uspio izvinuti, poslati loptu pokraj hrvatskog bloka i svladati vratara Ivana Ereša.

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije bio je Josip Šarac sa osam pogodaka, a po tri su postigli Ivan Martinović, Nikola Grahovac i Filip Vistorop. Gonzalo Perez sa pet i Ian Tarrafeta sa četiri gola bili su najbolji strijelci Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Angelina Jolie 29.07.2018.

    Volim rukomet i rukometaša :)))))))

  • Netko_Iz_Mase_1 29.07.2018.

    šta znači ovo Kaubojima?

  • ivano67 29.07.2018.

    Pričate gluposti posložit ce se nova generacija rukometaša koji ce osvojit zlatnu medalju. Sadašnji problem ove rukometne reprezentacije je trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare