To je to što me zanima!

Najbolje aplikacije za praćenje SP-a: Da ništa ne promakne...

Najvažniji "alat" za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu svakako je televizor s kvalitetnom slikom, ali pravi fanatici posegnut će i za sportskim aplikacijama. Mi smo odabrali njih pet
Vidi originalni članak

Svjetsko nogometno prvenstvo počinje ovaj četvrtak utakmicom Rusije i Saudijske Arabije od 17 sati (HTV2). Za potpuni doživljaj Mundijala pravi će nogometni zaljubljenici, osim televizora s velikom dijagonalom i udobnog naslonjača, imati spremne i aplikacije za smartfone. Mi smo izdvojili nekoliko njih s kojima ćete imati cjelovitu sliku o svim utakmicama u Rusiji.

SofaScore

Hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata ističe najbolje ocjene igrača na tržištu, detaljan uvid u utakmice s grafom AttackMomentum, točna područja akcije s heat mapovima za igrače... Tablice za Svjetsko prvenstvo uživo joj se osvježavaju, a ultra-brze obavijesti koje dolaze unutar pet sekundi kako su se dogodile na terenu jamče da ćete biti u tijeku sa svim događanjima.

FIFA

Službena aplikacija za Mundijal nudi jako puno sadržaja iz Rusije. Tekstualne najave, izjave, statistika, vijesti, sve to pokrivaju Fifini izvjestitelji s lica mjesta. Za one koji se usput žele i zabaviti tu je aplikacija za Fantasy Football s kojom sastavljate svoju momčad i skupljate virtualne bodove, ovisno o njihovim izvedbama na SP-u.

Goal Live Scores

Rezultati i statistike utakmica u fokusu su aplikacije ove svjetski poznate franšize koja izlazi u 35 izdanja s dvjestotinjak zaposlenih novinara, među kojima je i hrvatsko izdanje. Brze obavijesti, detaljne statistike, podaci o međusobnim susretima, top igrači i momčadi, forma momčadi, novosti o transferima i vijesti, sve to možete pronaći unutar ove aplikacije.

Rezultati

Podaci u stvarnom vremenu fokus su ove aplikacije koja pokriva 30 sportova i više od 5000 natjecanja. Poseban dodatak su tekstualni prijenosi uživo s kojima možete dobiti uvid u akcije koje se događaju na terenu. Također imaju tablice uživo i nude personalizirano praćenje pojedinih momčadi i natjecanja.

Bleacher Report

Ponajbolja aplikacija za praćenje vijesti i feedova s Twittera. Na jednom mjestu imaju različite teme sa Svjetskog prvenstva u koje povlače objave s te društvene mreže kao i svoje vijesti, videe i sličan sadržaj, a možete se i pretplatiti na određenu reprezentaciju. Brze obavijesti o vijestima sjajan su dodatak u aplikaciji američkoga sportskog giganta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BLURRYFACE 22.06.2018.

    Google Now. 😉

  • Antisha 18.06.2018.

    Zaboravili ste FotMob, inace najbolja za sve ne samo svjetsko.

  • 15.06.2018.

    Nema aplikacije do Drage Ćosića

Komentiraj...
Vidi sve komentare