To je to što me zanima!

'Nakon SP-a nije mi bilo ni do čega, ali izvukla me obitelj'

Nisam želio vidjeti loptu, nisam mogao gledati ni ostale utakmice na SP-u, ali morao sam se oporaviti zbog moga sina i obitelji, rekao je Neymar koji je očito bio u depresiji nakon ispadanja sa SP-a
Vidi originalni članak

Brazil je svoj put na Svjetskom prvenstvu u Rusiji završio porazom u četvrtfinalu od Belgije, puno prije nego što su peterostruki svjetski prvaci planirali.

- Bio sam neopisivo žalostan, nisam želio vidjeti loptu niti gledati preostale utakmice na SP-u! Ali to je sada iza mene. Moj sin, obitelj i prijatelji me nisu htjeli vidjeti kako tugujem i zbog njih sam morao promijeniti raspoloženje - rekao je Neymar.

Brazilska zvijezda je prošlog ljeta u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura prešao iz Barcelone PSG, a navode o prelasku u Real Madrid je nazvao - samo špekulacijama.

Umjesto dobrim igrama, Neymar je za vrijeme Svjetsko prvenstva pažnju javnosti privlačio neprestanim valjanjem po terenu:

- Ne znam zašto, ali ljudi će prije kritizirati igrača na kojem je napravljen prekršaj, nego onog koji ga je učinio. U Rusiju sam otišao kako bih igrao nogomet i kako bih pobijedio protivnika, a ne da primam udarce. Kritike su bile pretjerane, ali dovoljno sam odrastao i znam kako se nositi s tim stvarima.

- Ne mogu biti sudac i igrati u isto vrijeme, ali vjerujete mi da postoje trenuci kada bih rado to učinio - zaključio je Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • obični_komentator 22.07.2018.

    Pa da je malo više igrao osim konstantnog padanja i valjanja po travi tko zna, možda bi nešto i bilo od Brazila...

  • komentator__Luka 22.07.2018.

    i ja sam sj**an

  • Matija1611 22.07.2018.

    Kud su prije stigli .. prvenstvo završilo prošli tjedan🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare