To je to što me zanima!

Naš Hajduk uzvratio Štimcu: Tužit ćemo ga za laži i klevetu

Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju, stoji u priopćenju na temu Igora Štimca
Vidi originalni članak

Ma neka stadion pretvore u diskoteku i toče pivo, možda bi u tome bili uspješni. Zadnje godine potvrđuju da ovi momci s 20-25 milijuna eura ne znaju raspolagati. Kažu da 21 posto ide na proračun momčadi, a na što ide ostatak, pitao se Igor Štimac u gostovanju na RTL-u.

OPLEO PO "NAŠEM HAJDUKU" Štimac: Neka pretvore Poljud u disko i toče pivo, to bi im išlo...

Ubrzo je reagirala i udruga Naš Hajduk uz najavu da će tužiti Štimca za laži i klevete, a njihovo očitovanje prenosimo u cijelosti.

Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira.

Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio.

Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja.

Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • kritičariz 23.08.2018.

    svi vole hajduk,premda navijam za dinamo,jer nama treba nekoliko jakih klubova.hajduk je naša povijest,ponos. ali kaj sve vrijedi,kad su mu navijači većinom polupismeni i neodgojeni vlaji,a uprava ova i zadnjih 20g isti ti .sramota,gdje ste pravi dalmatici,nemojte ići srcem već razumom,otjerajte bandu.pozdrav iz hrv.z

  • sve u 16 22.08.2018.

    Evo njih,udruga Nas Hajduk je parazit kakvog skoro nisam vidio.Sramota za Split i Hajduk,oni su krivci za sve lose oko Hajduka

  • Veliki Meštar sviju hulja 21.08.2018.

    Samodopadni Stimac uvijek nesto propovijeda pa i ovaj put Lik je precijenjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare