To je to što me zanima!

Navijači u Elcheu: Prevalili smo dalek put i nismo ovo zaslužili

Sve je ovo jako čudno, ne mogu vjerovati da su se ovako predali. Ovo je bilo doista ispod svake razine, komentirao je jedan od navijača iz Hrvatske koji su bodrili Vatrene u Elcheu
Vidi originalni članak

Oko 300 navijača Hrvatske pratilo je na stadionu Martínez Valero najteži poraz u povijesti hrvatske reprezentacije nakon čega nisu krili svoje razočaranje igračima na terenu.

- Duboko smo razočarani, ovo nismo očekivali - rekao je Hini jedan 50-godišnji navijač iz Osijeka.

- Prevalili smo dugačak put, skupo nas je koštao dolazak ovdje pa mislim da nismo zaslužili ovakvo nezalaganje igrača na terenu - dodao je.

Nakon poraza nekoliko je igrača predvođenih braničem Domagojem Vidom krenulo prema tribini pozdraviti hrvatsku publiku koja im je unatoč svemu pljeskala. Ostali su krenuli prema svlačionici.

- Sve je ovo jako čudno, ne mogu vjerovati da su se ovako predali. Ovo je bilo doista ispod svake razine - komentirao je drugi navijač iz Slavonije.

Na stadionu u Elcheu isticale su se zastave navijača iz Zagreba, Zaprešića, Aachena, Berna... Nitko nije mogao niti zamisliti ovakvu predstavu nakon srebrne medalje osvojene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Ako sada ne proradi u njima nekakav dišpet bojim se da ćemo teško stradati i protiv Engleza. Ovo je samo ohrabrilo Englesku koja će sigurno jurnuti po tri boda - dodao je navijač.

Hrvatska idući mjesec dočekuje Englesku na Rujevici u drugom kolu Lige nacija.

Oko 32.000 španjolskih navijača pljeskom je pozdravilo hrvatske nogometaše kada su istrčali na stadion, nagradivši time njihov rezultat i zalaganje sa Svjetskog prvenstva. Luku Modrića i Ivana Rakitića, igrače Real Madrida i Barcelone, posebno srdačno su pozdravili. Jedan mali dječak u dresu Real Madrida s Modrićevim imenom na dresu bio je u pratnji majke u španjolskom dresu.

ODUŠEVLJENI IGROM FURIJE Mediji: Hrvatska je razbijena i ponižena, Španjolska uskrsnula

- Volim Modrića, sviđa mi se kako igra - rekao je uoči utakmice.

Nakon nje niti španjolskim navijačima nije bilo jasno što se dogodilo s reprezentacijom koja je bila na korak do osvajanja Svjetskog prvenstva.

- Nevjerojatno. Ne razumijem što se dogodilo - komentirao je Vicente, 48-godišnji recepcionar lokalnog hotela.

- Žao mi je zbog Rakitića jer sam veliki navijač Barcelone - dodao je.

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • ZMIJA1 12.09.2018.

    ja bi im vratio lovu, ali stvarno. koliko love su potrošili, ljudi očekivali spektakl od svjetskih doprvaka kad ono debakl

  • alija98 12.09.2018.

    Bravo Zlajo nek si Sukera prevesla za milijunceka.

  • tuti fruti 11 12.09.2018.

    Vratio se ladić dali on ima tu neke prste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare