To je to što me zanima!

Nije išlo: Mektić izgubio finale mješovitih parova na US Openu

Mektić, koji će sljedećeg tjedna biti u sastavu hrvatske Davis Cup reprezentacije u polufinalnom dvoboju protiv SAD-a u Zadru nije uspio osvojiti US Open
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Nikola Mektić nije s Poljakinjom Alicjom Rosolskom uspio osvojiti naslov pobjednika US Opena u mješovitim parovima, bolji od od njih bili su Britanac Jamie Murray i Amerikanka Bethanie Mattek-Sands sa 2-6, 6-3, 11-9. 

Mektić, koji će sljedećeg tjedna biti u sastavu hrvatske Davis Cup reprezentacije u polufinalnom dvoboju protiv SAD-a u Zadru nije uspio postati treći hrvatski tenisač u povijesti i treći u ovoj sezoni s naslovom pobjednika u mješovitim parovima.

Pavić je osvojio Australian Open s Kanađankom Gabrielom Dabrowskom, a u Roland Garrosu je Ivan Dodig osvojio trofej u paru s Tajvankom Latishom Chan.

Mektić i Rosolska su u produženom "tie-breaku" spasili tri vezane meč-lopte, ali ne i četvrtu.

Murrayu je ovo četvrti naslov u miksu, a drugi uzastopni u New Yorku, lani je slavio s legendarnom Švicarkom Martinom Hingis, dok je Mattek-Sands stigla do svog trećeg naslova u misku, no prvog na US Openu.

FINALE:

Bethanie Mattek-Sands/Jamie Murray (SAD/VB) - Alicja Rosolska/NIKOLA MEKTIĆ (Polj/HRV) 2-6, 6-3, 11-9

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CelaviOsvetnik 08.09.2018.

    Novinaru mektic nije u sastavu, cilic borna dodig skugor i pavic. Bravo tigre pratiš sport ko i moja baba

  • solo Barca 08.09.2018.

    Bravo Nikola nije moglo bolje. svaki je retern vratio u teren, na mreži odličan ali u match tiebreaku rosolska je jedan lagani drugi servis murraya poslala u mrežu kao i jedan zicer na mreži i to su ta dva poena koja su falila. da ih nije nikola dovukao do finala rosolska nikad ne bi igrala na ovoj razini tako da je najmanje kako može zahvaliti nikoli da ga počasti jednim felatijem poslije finala u svlačioni

Komentiraj...
Vidi sve komentare