To je to što me zanima!

Ogroman skok Hrgovića: Uzeo pojas i sad je 18. teškaš svijeta

Hrgović je skočio 15 mjesta i sada je 18. boksač svijeta po BoxRecu. Usporedbe radi, jedan Manuel Charr je 30., Artur Szpilka je 31., Eric Molina 32... Tony Yoka je tek 45.
Vidi originalni članak

Boksačka poslastica u zagrebačkoj Areni donijela nam je prvi profesionalni nastup Filipa Hrgovića (6-0, 5 KO) na domaćem tlu. Hrga je pred svojom publikom nokautirao Amira Mansoura i osvojio interkontinentalni WBC pojas. Bio je to prvi pojas u njegovoj karijeri.

ZA SAMO TRI RUNDE Kakav meč! Hrgović nokautirao Mansoura i postao WBC prvak!

Hrgović je pokazao nevjerojatan napredak u samo dva mjeseca otkad ga je pod svoje uzeo proslavljeni, dugogodišnji trener kubanske boksačke reprezentacije Pedro Diaz. Izvan svih očekivanja ekspresno je riješio zaista tvrdog protivnika kao što je Mansour. Hrvatski boksački biser munjevito je postavio letvicu vrlo visoko u karijeri.

KOMENTAR Sad bismo konačno morali biti svjesni kakvog bisera imamo...

A takvim napretkom zaradio je i strahovit skok na renking ljestvici. Hrgović je skočio 15 mjesta i sada je 18. boksač svijeta po BoxRecu. Usporedbe radi, jedan Manuel Charr je 30., Artur Szpilka je 31., Eric Molina 32, Lucas Browne je 27...

Prema svemu sudeći, nakon riječi njegova promotora Nissea Sauerlanda, idući Hrgin protivnik mogao bi biti Carlos Takam, koji je baš nedavno boksao s prvakom Anthonyjem Joshuom.

Renomirani teškaš trenutno je 41. na ljestvici, a usporedbe radi zlatni s OI-a u Riju Tony Yoka nalazi se na 45. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • DorianGray023 10.09.2018.

    Ako je ovo bila pobjeda, onda ja neznam. Ovog cokoladnog su uveli u event ko janje pred klanje. Sramota za dogadjaj. Da ne velim za protivnicu ivane habazin koja ima barem 20 kila viska i izgleda ko da nikad teretanu nije vidjela, a vrhunac borbe je da ju nasa borkinja nije uspjela nokautirati. Toliko o veicanstvenim pobjedama nasih boksaca.

  • krao_sam_1 10.09.2018.

    Bosanac,pa kaj onda,čovjek je.

  • alija98 10.09.2018.

    Razbit ce Filip Anthonya ko beba zvecku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare