To je to što me zanima!

Đoković je sredio Millmana za polufinale protiv Nishikorija...

Novak Đoković pobijedio je Australca Johna Millmana 6-3, 6-4, 6-4. Srbin će se za finale boriti protiv Japanca Keija Nishikorija koji je u drugom polufinalu izbacio našeg Marina Čilića.
Vidi originalni članak

Novak Đoković bez većih problema prošao je u polufinale US Opena pobijedivši Australca Johna Millmana 6-3, 6-4, 6-4. Srbin će se za finale boriti protiv Japanca Keija Nishikorija koji je u drugom polufinalu izbacio našeg Marina Čilića.

Đoković je po izuzetno teškim vremenskim uvjetima, nesnosnoj vrućini i sparini, igrački lakše od očekivanog izbacio Australca koji je šokirao Federera u četvrtfinalu.

U jednom trenutku Millman je prišao Novaku na mreži i pitao ga je li ok ako se ode presvući u svlačionicu jer više ne može ovako igrati.

- Čovječe, potpuno sam mokar. Može kratka pauza samo da odem do svlačionice? Kad izvadim lopticu iz džepa, mogu je cijediti - rekao je Millman Đokoviću.

- Samo ti daj, ja ću odmarati, dobro će mi doći - odgovorio mu je Srbin.

Đoković je u meču propustio 16 od 20 break lopti, u trećem setu je imao 3-1 pa je izgubio servis i Australac se vratio. Ali onda je Srbin osvojio 12 od 15 poena i prošao u polufinale u meču u kojem je ima 53 neprisiljene pogreške.

- Preživljavali smo tamo dolje na terenu. Baš smo bili testirani. Evo, već je ponoć. Svaka čast Johnu na sjajnoj borbi. Nakon onakve pobjede protiv Federera došao je tu i trčao još gotovo tri sata. Zaslužuje pljesak - rekao je Đoković.

Novak je blizu povijesti jer, ako ode do kraja na US Openu, bio bi mu to 14. Grand Slam naslov čime bi se izjednačio sa Samprasom, iza Nadala (17) i nedodirljivog Federera (20).

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lovac_u_mutnom 06.09.2018.

    Vise se bore sa sparinom nego protivnikom...

  • wimbledon 06.09.2018.

    Žao mi je što Čilkan nije prošao pa da gledamo pravi meč,dobro i sa Keijem će biti dobar meč,ali baš sam se nadao Čilić - Đoković

  • ant_man93 06.09.2018.

    Mislim da nas u finalu ocekuje poslastica. Rafa vs novak. Delpo nije za podcijeniti pogotovo jer igra u izrazito dobroj formi cijeli tunrir, tako da rafu ceka tezak mec. A s druge strane kei mislim da nemoze previse uzrujati noleta. Tako da moja predvidanja su rafa 3-1, nole 3-0 i onda poslastica u finalu gdje se nadam da ce doci pravi rafa iako je vec dosad imao 3 teska meca a jos ga ceka delpo

Komentiraj...
Vidi sve komentare