To je to što me zanima!

Đoković po svoj treći US Open: U finalu će igrati s Del Potrom

Đoković je tako 13. puta uzastopno svladao Japanca Nishikorija i u nedjelju u 22 sata po našem vremenu pokušat će doći do trećeg naslova na US Openu, nakon što je slavio 2011. i 2015. godine
Vidi originalni članak

U finalu US Opena igrat će Srbin Novak Đoković i Argentinac Juan Martin del Potro. Đoković je u polufinalu svladao Japanca Keija Nishikorija sa 6-3, 6-4, 6-2, dok je prvi tenisač svijeta i branitelj naslova Španjolac Rafael Nadal zbog ozljede koljena predao meč Argentincu Juanu Martínu Del Potru, koji je vodio sa 2-0 u setovima (7-6, 6-2).

Đoković je tako 13. puta uzastopno svladao Japanca Nishikorija i u nedjelju u 22 sata po našem vremenu pokušat će doći do trećeg naslova na US Openu, nakon što je slavio 2011. i 2015. godine. Del Potro je u Flushing Meadowsu otišao samo jednom do kraja, i to 2009. godine.

U međusobnim dvobojima Đoković vodi 14-4, a srpski tenisač je uspješniji i kad su u pitanju mečevi na US Openu, igrali su 2007. i 2012., a oba puta je slavio Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lovac_u_mutnom 08.09.2018.

    del Potro bi imao vise titula na GS od Murraya da nije imao tolike povrede kroz karijeru...

  • nijetebriga 08.09.2018.

    Od koga je ono prvi reket hrv. porazen, ☺Kei Nishikori?! ako imas namjeru gledat kak Nishikori igra, uhvati se nekog posla..decko pun sebe ne zna da hoda a ne da igra, jedino ako mu dozvolis..kao sto je prvi reket hrv..Prvi game drugog seta je stvarno rekorder-skoro 15 minuta..ok ni Nole nije bio puno bolji u prvom gameu drugog seta sa svojih sedam minuta, kao po obicaju mu je rekt bio kriv, jadan reket leti nizasto... dobro da ga nije poceo o pod traktirati..Ocito nije smio jer je vec opomenu iz prijesanjeg meca zbog razbijanja zaradio.. Sto se meca u nedjelju tice, nek bolji pobjedi, ako je to Delpo onda nek bude tako..

  • Predator11 08.09.2018.

    Mislim da je Del Potro igrač koji najviše može ugroziti Noleta u ovom trenutku, tako da Nole u finalu ima najtežeg mogućeg protivnika. Jedva čekam meč.

Komentiraj...
Vidi sve komentare