To je to što me zanima!

Otišla iz UFC-a, ali i dalje gubi: Skandalozna borkinja opet gola

Angela Magana posljednji je put dobila borbu 2011.! Sad se vjerojatno pitate zašto je bila u UFC-u s takvim skorom. Odgovor na to pitanje skriva se u njezinoj pojavi. Što skandaloznije, to bolje za UFC
Vidi originalni članak

Angela Magana (35), američka borkinja meksičkih korijena, bila je dio UFC-a od 2014.

Prošle godine je dobila otkaz nakon poraza od Amande Cooper što joj je bio peti uzastopni poraz. Preselila se u Rizin, ali ni tamo ne prolazi bolje. Prije nešto manje od mjesec dana izgubila je od Kanako Murate i sad je na šest poraza u nizu.

Angela, odnosno 'Njezino visočanstvo', kako se voli zvati, posljednji put je u službenoj borbi pobijedila 2011. godine! Dakle, prije sedam godina.

Sad se vjerojatno pitate zašto je bila u UFC-u s takvim skorom, kad neki borci ili borkinje dobiju otkaz već nakon dva poraza. Odgovor na to pitanje skriva se u njezinoj pojavi. Što skandaloznije, to bolje za UFC. Prevedeno, više skandala - bolja gledanost - veća lova. Anglea Magana je tu apsolutna kraljica. 

Na svom bivšem Instagram profilu gotovo svakodnevno je objavljivala fotografije na kojima je kao od majke rođena, a intimne dijelove često bi prekrila, recimo, šalicom. Napisali smo bivšem Instagram profilu jer je isti ugasila, nakon što su joj hakeri provalili u računalo i ukrali joj fotografije koje nisu bile za javnost. 

No prebacila se borkinja na ostale društvene mreže gdje i dalje objavljuje kontroverzne fotografije i čeka novu borbu.

Sedam godina je bez pobjede, možda i njoj svane...

Mislimo na pobjedu. 

 

           VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • the devil 07.09.2018.

    Patila bi kao hrvatski proračun !

  • Prki600 06.09.2018.

    Ko Modrić s malo boljom frizurom.

  • mrTrobec 06.09.2018.

    Dao bi joj da me pobijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare