To je to što me zanima!

Otto Barić: Ne razumijem, svi idu u Kinu, a Sammir iz Kine...

Sammir bi se nakon tri godine mogao vratiti u Maksimir, a legendarni je trener u čudu. Otto Barić smatra kako Brazilac ne bi bio od velike pomoći "modrima" u borbi za naslov s Rijekom
Vidi originalni članak

Sammir bi se iz Kine mogao vratiti u Dinamo, a ta se ideja nimalo ne sviđa Otto Bariću. Legendarni hrvatski trener smatra kako će Zagrepčani pogriješiti ako dovedu Brazilca.

- Čudno mi je to sve, baš me čudi da bi Sammir došao iz Kine u Dinamo. Pa tamo zarađuje puno više nego ovdje. Tri-četiri puta više i želi se vratiti u Dinamo - počeo je Otto Barić, koji smatra kako Brazilac ne bi bio od velike pomoći u borbi za naslov.            

- Dinamo u veznom redu ima nekoliko odličnih mladih igrača. Mislim da je Ante Ćorić predodređen za to da bude veliki igrač. On bi morao biti klasa. Jako mi se svidio i Bojan Knežević. Zašto onda dovoditi Sammira? Zbog čega možda uskratiti prostor nekome od mlađih igrača koji su bolji od njega - pita se Herr Otto.

Sammir je u Dinamu bio sedam godina, od 2007. do 2014. godine. Imao je sjajnih partija, ali ostao je zapamćen i po mnogim stvarima koje nemaju veze s nogometom. Sad je izrazio želju da se vrati, ali Barić vjeruje kako je Dinamu bolje da se okrene svojim igračima.

- Uopće ne znam u kakvom je on stanju. Je li spreman na sve što Dinamu treba. U Maksimiru stalno pričaju kako će se potpuno okrenuti svojim mladim snagama, a onda se priča o Sammirovu povratku. Mislio sam da je on završio svoju priču u Dinamu - kaže Otto Barić, koji puno više vjeruje Ćoriću, Kneževiću, Fioliću...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nori 🖖 19.01.2017.

    Nostalgija za domovinom

  • souza 19.01.2017.

    Treba malo dublje sagledati situaciju - Coric odlazi sigurno, ako ne sad na ljeto 100 %

  • Boki8 18.01.2017.

    Nije pod upitnikom dali on zna i njegova kvaliteta, nego dali on hoce i ima li volju i zelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare