To je to što me zanima!

Podravka Vegeta 15 sekundi do kraja izborila Ligu prvakinja!

Pobjednički gol zabila je 19-godišnja Korina Karlovčan 15 sekundi prije kraja susreta. Kod Podravke Vegete najefikasnija je bila Ruskinja Natalija Čigirinova sa sedam golova, a Ana Turk postigla je četiri
Vidi originalni članak

Rukometašice Podravke Vegete plasirale su se u Ligu prvakinja nakon što su u nedjelju u finalu kvalifikacija u svojoj dvorani u Koprivnici svladale rumunjsku Craiovu sa 22-21 (12-14), a pobjednički gol zabila je 19-godišnja Korina Karlovčan 15 sekundi prije kraja susreta.

Većim dijelom susreta rumunjska Craiova bila je u vodstvu, u prvom poluvremenu u nekoliko navrata imala je četiri gola prednosti, a na odmor je otišla sa dva gola viška.

No, u drugom poluvremenu Koprivničanke, koje vodi proslavljeni hrvatski rukomataš Zlatko Saračević, zaigrale su puno bolje u obrani i u 37. minuti stigle su do poravnanja (15-15). Nakon toga igralo se gol za gol, i tako sve do 51. minute kada je rezultat bio 21-21. U posljednjih devet minuta utakmice rezultat se nije mijenjao, ali sve do 15 sekundi prije kraja, kada je Korina Karlovčan zabila svoj jedini, a ujedno i pobjednički pogodak.

Kod Podravke Vegete najefikasnija je bila Ruskinja Natalija Čigirinova sa sedam golova, a Ana Turk postigla je četiri, dok je u redovima Craiove Jelena Trifunović postigla šest, a Florina Zamfir četiri pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • arhex 10.09.2018.

    kako bi bilo lepo doživeti '96., nadam se da će se Podravka vratiti na staru slavu. AJMO PODRAVKA!

  • cinquina 09.09.2018.

    Super

  • bela-strela 09.09.2018.

    Bravo!! 👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare