To je to što me zanima!

Popis za kvalifikacije SP-a: S Babom i Šarićem u lov na Kinu

Nakon lipanjskih gostujućih pobjeda protiv Italije i Rumunjske, košarkaše Hrvatske 14. rujna u Osijeku čeka utakmica protiv Litve, a 17. rujna hrvatska reprezentacija u Gdanjsku igra sa Poljskom
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Dražen Anzulović objavio je u srijedu popis od 16 reprezentativaca na koje će računati u 3. kvalifikacijskom krugu za Svjetsko prvenstvo, koje će se održati 2019. u Kini.

Nakon lipanjskih gostujućih pobjeda protiv Italije i Rumunjske, košarkaše Hrvatske 14. rujna u Osijeku čeka utakmica protiv Litve, a 17. rujna hrvatska reprezentacija u Gdanjsku igra sa Poljskom.
 
Okupljanje reprezentativaca je 29. kolovoza u Zagrebu, odakle odmah putuju na pripreme u Sveti Martin na Muri. U okviru priprema hrvatski košarkaški će 5. rujna u Varaždinu odigrati prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.

BEKOVI - Josip Bilinovac (Cibona), Bojan Bogdanović (Indiana Pacers), Domagoj Bošnjak (Cedevita), Mate Kalajžić (KK Split), Filip Krušlin (Cedevita), Jakov Mustapić, Krunoslav Simon (Anadolu Efes), Rok Stipčević (Dinamo Sassari), Karlo Uljarević (Cibona).

KRILA - Hrvoje Perić (Alma Trst), Ivan Ramljak (Cedevita), Dario Šarić (Philadelphia 76ers), Tomislav Zubčić (Igokea).

CENTRI - Darko Planinić (Dinamo Sassari), Ivica Zubac (LA Lakers), Ante Toni Žižić (Cleveland Cavaliers).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Veliki Meštar sviju hulja 22.08.2018.

    Najdraža repka

  • JM 22.08.2018.

    Zizic??? KONACNO

  • aavent 22.08.2018.

    Hezonja je sada prešao svaku granicu, iskreno jako mi je drag igrač, ali da se mene pita on poziv u reprezentaicju više dobio ne bi i gotovo. Prošlo ljeto se prripremao za sezonu, onda je sada na zadnjem okupljanju za kvalifikacije potpisivao ugovor, a što je sada razlog? Kada se on misli uopce odazvat, šta on misli da ako izborimo SP bez da je on odigrao ijednu utakmicu u kvalifikacijama da bi trebao dobiti poziv za SP? Pa da odigra sezonu sa prosjekom od 30 koseva i osvoji MVP nagradu ne bi ga pozvao na SP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare