To je to što me zanima!

"Prvog se ne sjećam, ali svako moje zlato ima svoju priču..."

Zlatnim slovima ispisala je povijest atletike jer je peti put u nizu osvojila europsko zlato u bacanju diska. Dosad to nije uspjelo nijednom atletičarku i nijednoj atletičarki
Vidi originalni članak

Sandra Perković stigla je u Zagreb.

- Najbitnije da je zlato oko vrata. Prvog se ne sjećam, ali svako zlato ima svoju priču. Ovo je bilo jako teško osvajanje zlata. Nisam pokleknula pod pritiskom - rekla je Sandra Perković okupljenim novinarima.

Zlatnim slovima ispisala je povijest atletike jer je peti put u nizu osvojila europsko zlato u bacanju diska. Dosad to nije uspjelo nijednom atletičarku i nijednoj atletičarki, a naš atletska heroina je na EP-ima tijekom prošlim osam godina uvijek bila najbolja.

Zlatna je bila u Barceloni, Helsinkiju, Zurichu, Amsterdamu i nedavno u Berlinu.

Novinarima je otkrila svoje dojmove s posljednjeg natjecanja. Odmah nakon prvog hica Sandra je morala promijeniti taktiku.

- Odmah u petoj seriji sam znala da moja konkurentica ne može baciti tu daljinu. Očekujem da će ovaj mjesec biti najnaporniji mjesec u mojoj karijeri. Ovo što sada slijedi je creme de la creme - rekla je Perković i naglasila kako odmah započinje s pripremama za Dijamantnu ligu.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 23.08.2018.

    Sandra bravo!! 🙂👍👏🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇

  • nacy 15.08.2018.

    sandra i bivši(dečko)tj.trener ko da su se našli na govornim vjžbama.svaka ti čast na bacanju,al te ja nisam niš razumila

  • vilim 14.08.2018.

    Sada će joj Bandić uručiti 50 tisuća kuna novca građana Zagreba pod onom spornom klauzulom po kojoj se može razbacivati sredstvima i nikome ne mora odgovarati !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare