To je to što me zanima!

PSG zagrizao za Mandžukića! Mario je zamjena za Mbappéa

Mandžo je u Juventusu, nakon Sarrijeva dolaska, na ledu. Higuaín mu je prvi izbor, a PSG-u su se ozlijedila dvojica udarnih napadača pa bi rado bivšeg "vatrenog" vidjeli u momčadi
Vidi originalni članak

Mario Manždukić (33) razmatra prelazak u Paris Saint-Germain, izvijestio je poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac nije u prvom planu novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija, što su Parižani iskoristili, pogotovo nakon ozljeda Kyliana Mbappéa i Edinsona Cavanija.

Mandžo nije igrač koji ishitreno donosi odluke o transferu, tvrdi Di Marzio, nego želi pažljivo odabrati destinaciju. Stoga bi mogao odlučiti ostati u Torinu i razmotriti opcije u siječnju.

Mandžukić prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2021. Četiri je godine u Juventusu, a prošle sezone zabio je 10 golova uz sedam asistencija u 33 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • danko1471991 28.08.2019.

    Ne znam u čemu on može zamijeniti Mbappea?

  • 28.08.2019.

    Mandžukič je Kompletan Igrač na dvoje opasan ljevom i desnom u Driblingu a Glavom da ne kažem !!!!! A Mpape ???? Samo zna trčati i to je to !!!! Koji Antinogometaša danas ima majko mila !!!

  • Nikad dosta 28.08.2019.

    Tele telasto

Komentiraj...
Vidi sve komentare